Poate ii este rusine de profii si eu sunt intr.un fel ca tine intr.o situatie de gen. Stiu cum e :* Poate nu vrea sa afle toata scoala. Sau sa vada profesorii cevaa daca, cand sunteti doar voi doi iti da atentie numai tie. e binee. nu`ti fa griji
Eh,nu ai dc sa iti faci griji atat timp cat at cand sunteti singuri iti ofera toata atentia din lume,fa si tu primul pas,du-te la el si ia`l de mana zambeste`i si ofera`i un pupic,nu o sa zica nimeni nimic, cu sigurantsa ii e rusine de colegii mei, si eu sunt asa.recunosc,sunt intr-o scl noua cu iubi meu care e cu 2 cls mai mare si cum abia mi-am cunoscut colegii prefer sa fiu mai discreta, insa ma sarut cu el. aproape tot timpu, dar nu ff lipiti unu de altu sau.mai stiu euSa ai tupeu "sa sari" tu pe el
Pai testeazal sa vezi daca mai tine la tine...dar daca dupa scoala va intalniti nu e mare problema,pentru ca se teme sa nu faca misto alti de el ca sta cu o fata sau asa ceva. Daca ii place sa te aiba in companie nu o sa va despartiti, nu il lasa sa se plictiseasca cand sunteti impreuna, vb ceva interesant sau asa ceva.bft
Sa vorbesti cu el deschis, cand sunteti singuri si sa-l intrebi de ce e asa distant.
Mutubal întreabă: