| Robert2831 a întrebat:

Deciii...anul trecut mi-a placut foarte mult de o fata, iar dupa 2 luni dupa ce am cunoscut-o i-am spus ca o plac, dar ea mi-a spus ca trebuie sa ne cunoastem mai bine...am zis "ok" dar nu a fost sa fie.(am ramas prieteni buni ne vedem aproape in fiecare zi suntem in acelasi anturaj ma rog)dupa ceva timp nu am mai placut o (dupa am mai fost cu doua fete) dar acum iar a inceput sa-mi placa de ea doar ca si la un prieten ii place de ea(tin sa subliniez ca nu are sanse pentru ca il ignora, ii da seen, iar cea mai buna prietena a ei mi-a spus ca nu are nici o sansa) dar nu stiu ce sa fac...voi ce credeti ca ar trebui sa fac?
Help....no hate pls.
P.S:La cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| AGreatMan a răspuns:

Pai hotaraste-te...O placi sau nu o placi? Daca crezi ca te place,poti incepe prin a petrece timp impreuna,doar voi doi. Daca baiatului respectiv ii place de ea, nu ai treaba cu el(dar totusi ai grija, se poate ajunge la bataie). Incearca sa vezi daca place pe cineva, sau daca te place(poti vorbi si cu prietena ei de care zici tu, dar probabil ii va spune fetei.)

2 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

In primul rand tu esti foarte nehotarat iar ea nu se simte comfortabil cu tine.Invit`o undeva si arata`i ca poate avea incredere in tine, fa`o sa se simta bine.

| Emilian65 a răspuns:

Sa o lasi in pace din moment ce tu ti-ai facut primul prietena. Vazand ca tu te-ai cuplat cu alta fata, si-a gasit si ea un baiat care poate o iubeste mai mult decat tine. Nu mai cersi dragoste la fata pe care ai inselat-o.