Buna iubita! Te sfatuiesc sa ii propui sa luati o pauza, pana se va desparti de iubita lui. Apoi puteti avea o relatie frumoasa, si totul va fi bine. Daca el nu renunta la ea, inseamna ca nu e destul de hotarat inca.Si iti mai spun un lucru, cu cat astepti mai mult, si vorbesti mai mult cu el, cu atat mai mult rau iti faci singura, si nu vei putea renunta cu usurinta la el. Sfatul meu este sa incerci sa inchei conversatiile cu el, macar pentru o perioada de timp, si astfel el va fi nevoit sa ia o decizie, din care si tu iti vei da seama ce e in mintea lui cu adevarat! Te pup
Mie mi se pare o prostie,cand un baiat sa se dea la alta,avand prietena.
Adica,cum iti doreste inima...
Nu decidem noi pentru tine!
Dar eu zic mai bine, sa vorbeasca cu prietena lui, sa ii spuna ce si cum, iar dupa ce este "solo", atunci poti a fii cu el.Mai ales, din cate am inteles, si tu ai prieten.
Asa ca, gandeste-te.Baiatu ala e cu o fata de 2 ani.Iar tu il cunosti de putin timp.
1.Lasa-i sa-si rezolve problemele.
2.Cunoaste-l si tu mai bine.
Aparentele inseala.
Nu ai facut nici o greseala!
Daca tii la el nu ar fi rau sa il intrebi daca tine si el la tine, dupa ce tiam citit eu am inteles ca te place!
Poate vrea doar sa te arda si dupa aia gata mai e si varianta eu stiu cand prietena nu ii da sa se duka la alta sti sau si pariuri sau mai stiu eu alte prostii aia din masina de a trebuit sa stai la el in brate nu cred eu ca a fost asa dintr'o data era planificat si ca sfarsit e nasol oricum sa fii cu cineva din bloc cartier strada liceu etc deoarece mereu o sa existe barfe bagaciosi si etc
Eu cred ca si el tine la tine altfel nu ar m-ai sta cu tine...ar trebui sa purtati o discutie serioasa sa-i spui ce te doare sa-i spui tot ce simti pentru el, poate si el simte aceleasi lucruri, atunci totul va fi bine, daca el nu simte la fel..intereaba-l de ce s-a bagat in viata ta.Nu puteti continua asa.In cea ce priveste ca nu poti sa stai o zi fara el, te inteleg, ieri m-am despartit de prietenul meu pe care tot Marius il cheama si eram la fel dupa el si inca sunt, dar viata iti, mai da si cate o palma.
sti cum e "Un sut in fund e un pas inainte" Succes Sper ca te-am ajutat
Buna Roxanel, ti-am citit povestea si mi se pare una draguta..totusi faptul ca are prietena care se pare ca este si o relatie serioasa..iti cam incurca planurile ..totusi..daca sunteti deschisi unu altuia. dupa cum ai zis..ar merita sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el toate aceste lucruri pe care l-ai impartasit cu noi..sunt sanse sa te placa si el..sau poate tine la tine doar ca la o prietena..sincer iti spun. vorbeste cu el..nu te sfii..doar asa poti afla adevarul. poate va fi un final fericit..sau poate nu, totusi nu e END Of the Earth ..so keep calm and mult noroc. sper din suflet sa iti iasa asa cum doresti tu.dar important e sa vorbesti cu el acesti lucruri.
De obicei nu ma tem de chestii din astea! Intotdeauna mi-a placut sa spun lucrurilor pe nume insa de data asta e altceva! Imi este frica sa nu se strice prietenia dintre noi! :-s Daca el nu ma place si afla ca eu il plac ma va evita (presupun) de teama sa nu ma raneasca sau ceva de genul asta! (il cunosc si stiu ca nu ii place sa faca lumea sa se simta prost)
Nu trebuie sa-ti fie teama ca vei strica prietenia.el da, se va simti aiurea in preajma ta.dar tu daca ii vei arata ca nu are de ce..va veti mentine prietenia. Incearca. :*
Totusi nu stiu ce sa spun e o chestie unpic delicata....incearca putin sa-l ametesti, incearca sa faci dragoste cu el gandeste ce are aia si nu ai tu....si umple golurile, sper ca ti-am fost de ajutor.
Deci daca are prietena si el a facut primul pas cerandu-ti numarul ai sanse cu el incearca sa vorbiti despre voi 2 despre sentimentele pe care ti le poarta si afli atunci.
It doesn't work I'am zis nici o diferenta!:-s mi-a zis ca a ramas fara cuvinte! nu stia ce sa zica! pur si simplu tacea! apoi am schimbat eu subiectul cred ca asa a fost sa fie! voi incerca sa pastrez distanta si ce se va intampla se va intampla! multumesc mult pentru ajutor si pentru ca nu m-ati luat in ras!:*:* va puup