Poi eu eram acasa in camera mea si imi suna mobilu, cine crezi ca era? ''prietenul meu'' ! M-a sunat eram impreuna de 4 luni, imi zice''alo iubita in seara asta le poti zice si tu la parinti tai ca vi sa dormi la o prietena dea ta? vreau sa te duc intr-un loc frumos'' Cum eu stiam ca o data si o data trebuia sa facem eram amand2 majori si am zis ''woow da ok imd'' Am fost eu le-am zis la parintii mei ca merg sa dorm la o fata apoi am plecat cu el !
Ma dus la el acasa era singur acasa, dar inainte de camera lui mi-a pus o esarfa la ochii si mi-a zis sa deschid eu usa m-a ajutat el ! Poi am deschis-o mi-a dat esarfa jos si wow am vazut o camera plina de lumanari cu toti trandafiri in jur pe jos am crezut ca sunt intr-o gradina de flori nu intr.o camera normala ! Superba apoi am intrat l-am pupat nu ma mai dezlipeam de el ! Si apoi m-a luat in brate m-a pus in pat si a inceput sa ma sarute s-a oprit o data brusc inainte sa inceapa sa imi dea hainutele jos si m-a intrebat''Esti sigura iubita? '' Si i-am zis fara regrete '' da sunt sigura''Pot spune ca tremuram din toate incheieturile era prima oara ! A fost o seara placuta iti pot spune a fost un vis care nu-l voi uita niciodata da inca suntem impreuna facem 3 ani de revelion ! Iti pot spune ca dragostea adevarata exista !
A trecut mult timp de la prima mea experienta sexuala ceea ce a fost o experienta foarte placuta si nu nu mai sunt cu fata cu care mi-am inceput viata sexuala a trecut mult timp de cand nu mai suntem impreuna...alceva?
Naspa.
Am fost la curve,de fapt,am fost varat acolo, dar cu voia mea.
Nu am cum sa fiu cu ea, tipa in momentul asta ar putea sa imi fie mama.
M3RtZy întreabă: