| Mikiiiiiiiii a întrebat:

Deeci, salut, lume!
Prietenul meu cel mai bun ma place, eu il plac, ne tot spunem asta incontinuu s.a. cu dedicatii si poezii de dragoste
OK, intrebarea e urmatoare: sa fim sau nu impreuna? Momentan suntem dar nu suntem, undeva pe la granita. Ideea e ca daca am fi, atunci cand s-ar sfarsi s-ar duce toata prietenia noastra de rapa care cred ca deja s-a cam dus dar ideea. Deci, un sfat, ceva? Multumesc. ^.^

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Odata ce va placeti, nu se mai poate numi prietenie, corect? Nu cred ca il poti privi ca pe un prieten, ci ti-l imaginezi ca pe iubitul tau. Cel mai bine ar fi sa incercati si sa va promiteti ca odata ce va veti desparti, nu se va strica relatia de prietenie. :*

| Siracuzia a răspuns:

Bună! Eu zic să daţi frâu liber sentimentelor voastre. Încercaţi, nu veţi pierde nimic!

| Zeref a răspuns:

Obligatoriu asa va fi.De aceea unii oameni din jurul tau trebuie sa ramana amici si atat. Daca vrei mai mult nu vor mai fi niciodata ca inainte si te vor privi altfel.In cazul tau el n-o sa te mai priveasca niciodata ca un amic daca vrei mai mult de la el.Peste jumatate de ora o sa vrei altceva, pentru ca suneteti schimbatoare.El ar fi d`acord sa va combinati definitiv? Dar pe viitor? Incearca sa afli cam care ar fi parerea lui, inainte sa-i dai de inteles, chiar daca tie ti se pare ca ar vrea.

| Mikiiiiiiiii explică (pentru Zeref):

El, sunt mai mult ca sigura ca ar vrea sa ne combinam... nu sunt sigura daca definitiv daaar mai facea unele glume gen cum o sa-i cheme pe copiii nostri.

| Zeref a răspuns (pentru Mikiiiiiiiii):

Pai atunci baga mare.Nici nu incape indoiala ca nu ar vreawinking.
Sa fiti fericiti.

| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Buna! Draga AddeDS, Eu zic sa alegi cu SUFLETUL. Nu cu mintea.happy.Cel mai sanatos lucru.Sa alegi cu SUFLETUL.

| MicutzaRuxi a răspuns:

Hei, bună! Am fost într-o situație asemănătoare. Cel mai bun prieten era și băiatul pe care visam noaptea că îl sărut. Până la urmă mi-a spus că și el mâ iubea și când ne-am întâlnit pe stradă ne-am sărutat fără să vrem. Am fost împreună, nu ne certam, aveam prietenia pe primul loc, ne iubeam. Într-o zi au intervenit părinții între noi și ne-am despărțit. Acum. După doua luni de incercări de a ne uita unul pe celălalt, ne-am întors și suntem iar prieteni și încă ne iubim. Am trecut prin multe. Dar e prietenie adevarată si cine știe... Poate și dragoste adevăratălove struck nu ai nimic de pierdut, bafta! :*