| Doartueusilinistea a întrebat:

Deecii!
Eu și prietenul meu, am încercat sa facem dragoste. El e virgin și eu nu însă, când am vrut sa facem nu am reușit deoarece nu i-a stat în erecției foarte mult, adică în maxim 30 de secunde era moale iar...
Ce se întâmplă? E problema la mine?

Răspuns Câştigător
| Alexis1202 a răspuns:

Am trecut și eu printr-o experiența de genul acesta cu un fost. Problema nu este la tine, stai liniștita. Fiind pentru prima data, are foarte multe emoții și nu știe cum sa și le controleze, încercați de mai multe ori și nu ii arată faptul ca poate te stresează și pe tine lucrul acesta, spune i ca este normal și ca se întâmpla, și ca trebuie sa aveți răbdare. O sa vezi ca după ce prinde curaj se schimba treaba?

14 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu la tine e problema, ci la el. E impotent...sau aproape impotent.

| VoidEternal a răspuns (pentru wildthing):

Să nu exageram dude.

| wildthing a răspuns (pentru VoidEternal):

Fii atent la nuanta...ea nu a zis ca a ejaculat dupa 30 de secunde, ceea ce se intampla cand esti la inceput, ci a zis ca si-a pierdut erectia (presupun eu, fara ejaculare), ceea ce nu e semn bun.winking

| VoidEternal a răspuns (pentru wildthing):

Emoțiile alea de început nu afectează pe toți la fel. Pentru unii efectele sunt ca și cele descrise de fata. E drept că majoritatea termina prea repede dar nu e mereu așa.

| AnemonaP a răspuns:

Ce problema sa fie la tine? Problema este la el, are foarte multe emoții, fiind primul lui act sexual. Trebuie sa fie relaxat si totul va fi mult mai ok.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are cum sa fie vreo problema la tine, ca nu de tine depinde erectia penisului barbatului.
Problema-i la el, posibil din cauza emotiilor, posibil din cauza masturbarii excesive.

| Sofer a răspuns:

Problema e ca fiind pentru prima data pentru el știind ca emoțiile sunt mari. Asa ca un preludiu mai lung și excitant pana se obișnuiește.

| Hammurabi a răspuns:

Ia-l ușor.
E prima lui experiență de genul ăsta și probabil e total inhibat.
Acordă-i suficient timp și o să-i treacă. O să se destindă.

| Werrich a răspuns:

Sa isi administreze TIANLI fiole.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a emoționat probabil.

| Cheo0S a răspuns:

Cati ani aveti papusica? Daca are 14 ani de abia are par la penis ce erectie vrei.

| Doartueusilinistea explică (pentru Cheo0S):

Eu 17 și el 16 jumate

| UnulSimplu312 a răspuns:

E perfect normal are emotii fa-l sa se relaxeze inainte si sa se obisnuiasca sa fie atins

| ciuhap a răspuns:

În afară de "emoții", s-ar putea să fie și prezervativele de vină, dacă sunt prea strâmte nu circulă sângele și ar putea împiedica erecția.