| Ella_9296 a întrebat:

Deeeci, este un baiat pe care il plac si el ma place pe minebig grin am 15 ani, ideea e ca nu m-am sarutat niciodatastraight face si el a avut azi o tentativa sa ma pupe, dar am intors capul..desi imi doream oarecum... urmatoarea data vreau sa ii arat ca si eu il plac..adica nu vreau sa il mai refuz. dar mi-e frica ca voi da gres.Am intrebari de genul: cum sa tin capul?laughing ce sa fac? cum sa misc buzele? si stiu expresia `lasa-te purtata de vant` dar e cam greu cand esti atat de stresata...as vrea sa nu isi dea seama nu m-am sarutat pana acum..Help me!puppy dog eyes

17 răspunsuri:
| Picasso a răspuns:

Simplu spune-i ca nu sti sa sarutzi si sa te invetzewinking, pe bune, nu fi timida!

| eu4you a răspuns:

Eu nu prea am ce sfat sa iti dau in materie de sarutat...nici eu nu m-am sarutat niciodata.De fiecare data cand intreaba niste fete exact ce intrebi tu, toata lumea le zice "lasa totul sa decurga de la sine"...asa ca acelasi lucru ti-l spun si eu.Si as mai vrea sa iti dau un sfat: nu o face chiar in public! Nici sa va ascundeti nu spun, dar nici in fata tuturor cunoscutilor.Nunumai ca o sa te barfeasca, dar o sa spuna si ca te-ai sarutat in fata lor ca sa te dai mare.Succes!

| X a răspuns:

Off my dear:X cat iubesc intrebarea astalaughing raspunsul e simplu: nu e nici o tehnica nimic special pur si simplu apropriete de buzele lui crede-ma dupa te vei descurca, pentru cateva secunde lasi la oparte emotiile si nu mai gandii... te va ajuta mult

| mat31new a răspuns:

Mai, spune-i ca nu ai mai sarutat pe nimeni si nu sti cum se face. mie mi-ar placea la nebunie daca o fata nu a mai sarutat pe nimeni si nu stie cum se face :X

| Potato a răspuns (pentru mat31new):

Sa stii ca da, instruire ca in armata!laughing!

| Alecsa90 a răspuns:

Exerseaza cu mana, si fii calma. Vei reusi!

| dark22 a răspuns:

Miscati buzele putin pe penisul lui si totul va decurge cu sloboz in paine

| Potato a răspuns:

Baga-i limba-n gat!
Cum sa tii capul? Incearca sa-l tii inclinat ca sa nu dati nas in nas laughing
Ce sa faci? Chiar vrei sa-ti explic?happy
Cum sa misti buzele... fa ca pestele :o -> straight face -> :O -> straight face laughing

| mat31new a răspuns (pentru Potato):

Noaptea asta nu mai dorm rolling on the floor

| Potato a răspuns (pentru mat31new):

rolling on the floor

| DiiiAnAaaa a răspuns (pentru Potato):

"fa ca pestele "...laughing
serios? laughing

| Potato a răspuns (pentru DiiiAnAaaa):

Pai cum ai vrea sa-i explic?laughing
Nu cred ca se gandeste cineva cand saruta o persoana cum sa faca, parca ar fi teleghidat... laughing

| Ella_9296 explică (pentru Potato):

rolling on the floor Raspunsurile voastre nu m-au ajutat foarte mult, dar m-au amuzat teribil!laughing))

| Potato a răspuns (pentru Ella_9296):

Si pana la urma ai reusit?laughing Daca nu, te invatam noi nu-i problema laughing

| DiiiAnAaaa a răspuns (pentru Potato):

Dadawinking
asa e. dr e ft amuzant raspunsul big grin

| Pepsi2Litrii a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, si sunt baiat! straight face

| cadillac93 a răspuns:

Pai uite cum ar trebui sa procedezi: il lasi pe el sa inceapa sa te sarute si tu mai apoi il imiti dar o sa iti fie mult mai usor pe moment nu fi stresatawinking