Eu nu prea am ce sfat sa iti dau in materie de sarutat...nici eu nu m-am sarutat niciodata.De fiecare data cand intreaba niste fete exact ce intrebi tu, toata lumea le zice "lasa totul sa decurga de la sine"...asa ca acelasi lucru ti-l spun si eu.Si as mai vrea sa iti dau un sfat: nu o face chiar in public! Nici sa va ascundeti nu spun, dar nici in fata tuturor cunoscutilor.Nunumai ca o sa te barfeasca, dar o sa spuna si ca te-ai sarutat in fata lor ca sa te dai mare.Succes!
Off my dear:X cat iubesc intrebarea asta raspunsul e simplu: nu e nici o tehnica nimic special pur si simplu apropriete de buzele lui crede-ma dupa te vei descurca, pentru cateva secunde lasi la oparte emotiile si nu mai gandii... te va ajuta mult
Mai, spune-i ca nu ai mai sarutat pe nimeni si nu sti cum se face. mie mi-ar placea la nebunie daca o fata nu a mai sarutat pe nimeni si nu stie cum se face :X
Baga-i limba-n gat!
Cum sa tii capul? Incearca sa-l tii inclinat ca sa nu dati nas in nas
Ce sa faci? Chiar vrei sa-ti explic?
Cum sa misti buzele... fa ca pestele :o -> -> :O ->
"fa ca pestele "...
serios?
Pai cum ai vrea sa-i explic?
Nu cred ca se gandeste cineva cand saruta o persoana cum sa faca, parca ar fi teleghidat...
Dada
asa e. dr e ft amuzant raspunsul
Pai uite cum ar trebui sa procedezi: il lasi pe el sa inceapa sa te sarute si tu mai apoi il imiti dar o sa iti fie mult mai usor pe moment nu fi stresata
Mutubal întreabă: