| Dumi8 a întrebat:

Deeeci...uite cum sta treaba...sunt clasa a-9a si e colega asta pe care o plac...o cunosc din vara când ne-am întâlnit toți din clasa asta nouă. La început nu aveam curaj sa ii vorbesc, chiar daca era crush de cand am vazut-o. Si ea și-a făcut crush pe altu, cu care a vrut la inceputu anului sa stea in banca. Fata asta are un văr cu care sunt prieten bun, tot din clasa asta. Varul ei a întrebat-o daca il mai place pe ăla si ea a zis la început ca da. De aici intru eu, ala care s-a săturat sa se uite cum i se fură fata. Am descoperit că avem f. multe în comun și ne-am apropiat. La un moment dat a zis că începe să îl enerveze ala de ii era crush. Si a început să se apropie de mine, sa îmi dea îmbrățișări spontane, sa imi scrie "ly" si "bae" pe chat, dar asta nu întotdeauna. Recent varu ei a întrebat-o de mine: "Ba, îl placi, sau l-ai bagat în fz?". A zis exact așa: "Îl plac puțin, dar acum chiar nu am timp si nici chef de o relație, nu doar cu el, ci cu nimeni, așa ca sper sa nu ma întrebe nimic". Este de adăugat că fata nu a mai avutrelații. În fine a zis ca is drăguț and stuff...Dar mai are momente când pare că se da la mine...adică eu am ajuns să fiu apropiat de fata aia, si pe fostul crush a ajuns sa nu prea îl mai bage în seamă, deși e coleg de bancă...acum întrebarea mea e: În ce stadiu sunt cu ea? Mâine o duc la seara liceenilor soo vreau să îi fac câteva chestii, sa o fac să vrea mai mult de la mine.

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Esti la 0 cu fata. Tie iti place, ea nu are chef de relatii. Continua sa te porti frumos cu ea, continua sa conversati, nu fii penibil, nu fii sufocant si usor usor fata va avea ochi pentru tine si va dori mai mult. Orice scop in viata trebuie atins cu rabdare foarte multa rabdare. Daca te lasi purtat de val si sufoci fata, oprestete o zi doua, poti sa o ignori lunea la scoala sau vinerea pentru a o roade curiozitatea. Trebuie sa detii controlul situatiei. Bafta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu esti in nici un stadiu cu ea, chiar a spus fata ca nu are timp nici de tine si nici de altul, deci, esti liber!
Ti-as mai da un sfat, cand scrii romaneste, chinuie-te un pic sa folosesti cuvinte romanesti, ca "crush"-ul ala poate fii folosit cu mai multe sensuri si crede-ma, ca nu vrei sa se inteleaga altceva.

| Cătălin1309 a răspuns:

Eu sunt verișorul tipeilove struck