| spad3r a întrebat:

Deeeeci, mie imi placea de o fata, si acum o mai plac putin, ea stiu ca nu ma place( chiar daca toti zic ca sunt ca ea si asa) si vreau sa uit. plus ca ma vad cu ea in fiecare zi, la scoala, in aceeasi, clasa, si mai e si sambata si duminica crying suntem prieten buni, dar vreau sa o uit. plus ca ma enerveaza de la un timp... ce sa faC?

3 răspunsuri:
| rebela2011 a răspuns:

Poi ai putea sa mai racesti putin relatia cu ea...sa zici ca esti ocupat sa nu o mai bagi atat in seama sau poate ca asta e voia sortii si ca ar trebui sa o intrebi daca vrea sa fiti impreuna in fond esti baitulbatting eyelashes

| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Incearca sa o ingnori.sa nu o mai bagi in seama... uite iti dau o metoda imi anormala.acum mi-a trecut prin minte::

II spui ca nu o mai suporti daca te intreaba ceva.si ea atunci se va enerva si se va comporta urat cu tine.si atunci tu o sa incepi sa nu o mai suporti si atunci "iubirea" in "uraa"

Fundaa?big grin.hai ca am stat un pic sa ma gandescrolling on the floor

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai de ce te enerveaza daca sunteti prieteni buni?
Nu o mai baga in seama daca te enerveaza, si poate isi va da seama ca nu mai vreti sa fiti cei mai buni prieteni si sa ramaneti doar amici.
Incearca sa faci activitati care iti distrag atentia de la ea.
noroc :*. Bafta. SucceS. Sper sa mearga.
PaPa PuP