De fapt, vaginul nu trebuie să aibă vreun miros... Mirosul e semn de boală sau de nespălat.
Fals total.
Pur si simplu barbatul si femeia adora sa isi faca partenerul fericit si in extaz, cel putin asa e in relatia mea.
Am auzit si eu genu acesta, ca adora mirosul femeii dupa ce a facut sport, dar mie una mi se pare aiurea.
Daca ai fi citit si restul comentarilor mele, ai vedea ca e nevoie ca partenerii sa isi cunoasca limitele si sa le respecte.
Ceea ce spui tu nu mai e excitare si placere ci umilinta, parerea mea. Sunt niste limite de bun simt care fiecare persoana le cunoaste in functie de preferinta sale.
De fapt avem neuroni tip oglinda, adica simtim ce simte x,asta ne determina sa plangem, sa fim fericiti cand vedem pers din jurul nostru, adic fata cand i face oral sau invers el /ea va simti placere
mirosul de vagin emana feromoni dar cu spalarile vaginale isi pierd din putere, femeia poate indica un barbat dupa miros si invers, dupa miros poti sti care e la ovulatie
Perfectă dreptate.
Dar când vor să facă sex anal? Îi excită mirosul de căcat?
Nici vorba. Se face pentru placerea partenerului, deoarece excitatia partenerului este foarte excitanta.
Nu cred ca ii excita deloc mirosul si nu inteleg ce treaba are mirosul in chestia asta..Pe el/ea il/o intereseaza sa isi faca partenera/partenerul sa fie fericit si excitat..Nu conteaza mirosul si e absolut fals ca ii excita mirosul vaginului sau mirosul penisului..Multa bafta!
Posibil pe unii sa-i excite mirosul.Fiecare cu fetish-urile lui, dar in general sexul oral se practica pentru satisfacerea partenerului. Daca te excita, cand practici sportul asta, cu atat mai bine, o sa ai o partenera foarte fericita.
anonim_4396 întreabă:
Monstrul întreabă: