| aligatorrr a întrebat:

Definiti cu, cuvintele voastre ce inseamna `~te iubesc~` funda cea mai reala

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Nu-mi plac cuvintele scoase din carti, nu-mi plac tiparele, nu cred ca iubirea se simte la fel la fiecare persoana si nu cred ca trebuie sa fie intr-un fel anume pentru a o numii iubire.

Pentru mine ( repet, doar pentru mine ), iubire este atunci cand : primul nume care imi vine in minte dimineata e al lui si ultima persoana la care ma gandesc inainte sa adorm este EL. E atunci cand renunt la mine in favoarea lui, atunci cand imbracat in pijamale mi se pare cel mai frumos om, atunci cand oricine l-ar critica nu face decat sa-l inalte in ochii mei, atunci cand oricine mi-ar spune ca nu merita ma face sa lupt si mai mult, atunci cand pentru prima data in viata imi doresc sa existe teleportarea, cand orice as face dealungul unei zile imi reaminteste de el si cand tresar atunci cand observ un necunoscut care ii seama.
Cand il accept asa cum este EL, desi stiu ca nu-i perfect. Cand nu simt nevoia sa pun orgoliul in fata. Cand gelozia exista doar pentru a nu ma face sa uit ca e al meu, dar bazandu-ma pe sinceritatea lui si fii protejati de increderea pe care ne-o purtam.

Poate ca as scrie mult mai mult... dar doar atat am simtit in momentul asta ca pot spune in cuvinte. happy

5 răspunsuri:
| pItIcOt_7652 a răspuns:

Iubirea nu se spune ea se simte... e un sentiment pe care multi poate il simt.si putini stiu sa-l pretuiasca love struck

| aleza21 a răspuns:

Iubirea inseamna ace fuziune, unde sunt doua suflete intr-un singur corp. Cand nu exista iubire sunt doar doua corpuri atasate. Pup

| adina_8849 a răspuns:

Buna!"TE IUBESC" eu cred ca sunt cele mai frumoase cuvinte pe care le rostesti sau le primesti daca sunt spuse din inima si mai ales daca sunt si demonstrate. e un sentiment placut sa spui te iubesc si sa ti se raspunda la fel. iar la intrebarea ce inseamna aceste cuvinte TOT CE SIMTI SPUS DOAR IN 2 CUVINTE "TE IUBESC"...

| Libelle a răspuns:

Te iubesc=estiinfiinta pe care o ador celm.mult pe pamantul asta, as face orice pentru tine, vreau sa fii langa mine mereu, te ador din tot sufletul meu, mi-as da viata pentru tine, etc etc.
sau
te iubesc=o vorba spusa ca sa fraieseresti o fata\un baiat.in cazul celor care mai fac si chestii de genul si scopul il stie toata lumea(ori sex, ori pur si simplu amuzament pe naivitate), sau poti sa spui te iubesc si oarecum obligat de circumstante, oricum, nu are nicio legatura cu adevaratul sens

| Lovely a răspuns:

Ce inseamna te iubesc? Sunt niste cuvinte care le zici cuiva cand vrei sa obtii ceva. La modul cel mai serios. De ce ii zici te iubesc unei persoane dragi? Nu pentru ca te astepti ca ea sa iti radpunda " da si eu te iubesc"? Adica astepti sa primesti ceva in schimbwinking scurt si la obiect.

Întrebări similare