| zuzumic a întrebat:

Definiti cuvantul "romantic"? crede. ti ca oameni din ziua de azi mai cunosc acest cuvant in deplinatatea sensului sau?

Răspuns Câştigător
| Ruxy a răspuns:

Ah...romantic. E starea aia care te face sa te simti special, sensibil, iubit, mai bun...
Oamenii din ziua de azi? Putini mai au timp sa isi hraneasca sufletul cu un strop romantism. Multi il au otravit de ura, de minciuna.
Cu toate astea, cred, adica vreau sa cred, ca mai exista persoane romantice...

8 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Romantic...hmmmthinking siceritate...iubire...adaptare...

km asta inseamna pentru mine...insa pe zi ce trece acest cuvant isi pierde din sens, din pacate.sad

| Andraa_3088 a răspuns:

Romantic. eu cred ca nu are acelasi inteles pentru fiecare dintre noi. Pentru ca nu toti iubim la fel. Si romantismul vine de manuta cu dragostea. day dreaming. Sincer. iubitul meu cunoaste acest cuvant love struck, sunt o norocoasa.
Romantismul nu se consuma niciodata, doar se ascunde cateodata. asa, ca sa nu se risipeasca degeaba. Chiar le doresc tuturor un iubit ca si al meu love struck. Sunt convinsa ca majoritatea dintre noi suntem romantici, dar nu toti aratam asta. Nu e pacat ca masca noastra nu se sparge atat de usor? Ba da. Am avea o lume mai buna, mai plina de iubire.

| Shery a răspuns:

Devotat. dar sensul s-a mai degradat, in ziua de azi romantismul reprezinta mai mult "vrajeala"... pentru mine, tot ceea ce face o persoana care ma iubeste neconditionat si pe care o iubesc mi se pare romantic... de la sarut, imbratisari, cuvinte dulci, pana la a ma apara de un caine, a ma duce la scoala si a ma face sa rad(sa ma simt bine)... :X

| naya a răspuns:

Daca nu-l stiu o sa-l descopere. sa speram ca la timp, desi se zice ca niciodata nu e prea tarziu.

| lily09 a răspuns:

Oameni romantici au fost dintotdeauna...asa ca nu conteaza ziua de ieri ziua de azi sau ziua de maine... ei vor fi mereu

| Jupiter a răspuns:

ROMÁNTIC, -Ă, romantici, -ce, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care se inspiră din romantism, care ține de romantism sau prezintă aspecte caracteristice acestui curent; care aparține romantismului, privitor la romantism. 2. S. m. și f. Creator a cărui operă se încadrează în romantism. 3. Adj., s. m. și f. P. ext. (Om) visător, melancolic, romanțios. – Din fr. romantique, it. romantico, germ. romantisch.

| MGee a răspuns:

Romanticitatea vine odata cu iubirea.Eu definesc romanticitatea ca starea de visare continua pe care ti-o dau fluturasii din stomac atunci cand privesti in ochii persoanei iubite. Atunci cand ne indragostim avem tendinta sa devenim creativi, iar tot ce facem ne duce cu gandul la acea persoana.

Romantice sunt toate momentele in 2.
Romantice sunt toate soaptele soptite la ureche.
Romantice sunt serile de vara.

E frumos sa ai un strop de romantism...Vezi lucrurile mult mai optimist happy

| ---droid-kid--- a răspuns:

thinking
nu
loomea si ziua de azi... s-a schimbat radical
cand ti se spune"te iubesc" u chiar crezi?
nimic nu mai e la fel
totul e altfel!