Am mai raspuns asa la o intrebare, sper sa-ti placa:
Respectul este atunci cand stii de ce iti plece cineva. Iubirea este cand iti place e cineva, dar nu stii de ce.
Intr-o zii, un copil a fost intrebat ce este iubirea.Acesta a raspuns: Iubirea este cand un catel de linge pe fata si se joaca cu tine, chiar daca l-ai lasat singur toata ziua.
Intr-o zi, o fetita l-a intrebat pe fratele ei mai mare ce e iubirea.Acesta i-a spus: Iubirea este atunci cand chiar daca tu imi iai ciocolata din ghiozdan in fiecare zi, eu o pun mereu in acelasi loc.
A iubi este insasi legea vietii.
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb.Multi imi spun: "L-am iubit din toata inima, iar el nu mi-a raspuns niciodata iubirii". Dar daca l-ai iubit cu adevarat, de ce suferi ca el nu te-a iubit? Nu stiti oare ca iubirea adevarata nu asteapta NICIODATA, dar absolut niciodata, NIMIC in schimb. Ea este fericita ca se poate manifesta, ca se poate darui. Atat timp cat suferiti din cauza iubirii inseamna ca inca nu ati cunoscut iubirea adevarat.
Eu... te iubesc!
Uff, tu... iubire?!
Te mai... doresc!
Ehh... fericire!
Iubim noi... oare?
Unul... iubeşte!
Bis... că mă doare!
Eeii... dragoste, este!
Să ne... dorim!
Ce de iubire!
Mai mult te... simt,
Unde-i... trăire!
"Love"... de poveşti!?
Totu-i... dorinţă.
Drag, tu... ce-mi eşti
E... peste fiinţă!
Tare mi-eşti... dragă!
Oare-i... o fragă,
iubirea... întreagă?
O spus sa ii definesti iubirea nu sa ii scrii o poezie
[ postasem gresit, am mai postat undeva din greseala poezia asta] asta e:*
Se mai intampla!
Oricum deninitia iubirii este:
Iubirea este o chestie care iti taie pofta de mancare si te inebuneste de cap.
Acum stii si tu definitia iubirii
da, stiam de mult ce este iubirea scumpule:* Am trecut prin "experiente" dar sa stii ca nu mi-a taiat pofta demancare si de cap nu m-a innebunit! Eram o fata normala
Eu cand m-am indragostit prima data tot ma zdrobeam, ma gandeam numai la fata respectiva, de 8 martie le-am cumparat la fetele din clasa ciocolati dinalea rom, numa la respectiva i-am luat un trandafir si ciocolata milka
(eram pe clasa a-6-a pe atunci)
Noroc ca am crescut si mi-o mai venit mintea la cap
Acuma ele trebuie sa imi aduca mie ciocolata
) da, iti trimit si eu una? dar e cu alune)) si eu cand m0am indragostit prima data, eram pe ganduri, visam mereu la "cai verzi" dar trece! Doar daca ai o persoana potrivita langa tine poti iubi "la nesfarsit" daca nu, suferi:*
Probabil,eu nu am dat inca de acea persoana, oricum ii bine sa fii burlac
Nu imi trimite ca am mancat astazi destula ciocolata si daca mananc prea multa ma ingras si nu ma mai plac gagicile
Si am o intrebare asa din curiozitate
Cati ani ai?
Ok,nu-ti trimit!:*
18 ani, am, tu?
Multi inainte!
Si eu tot 18 am
Sunt sigur ca ai fi zis ca vorbesti cu un baiat de 13 ani
Merci la fel! nu, nu am zis asta) poate tu, eu nu Dar totusi hai sa vorbim prin mesaje, nu aici:*
Pai dureaza o gramada pana ajunge mesaju la tine
Pana atunci implinesti 19 ani
Oricum mersi ca mi-ai tinut de urat mada :*
O seara frumoasa sa ai
Ajunge in 10 zile)
nu ai pentru ce!:* merci la fel:*
Corecttttttttttttttt!
Iubirea este ceva atât de deosebit încât n-o poţi ascunde, unde există, nici s-o simulezi, acolo unde nu există.
LightOfDeath întreabă:
DιιιάLøvєs1Dツ întreabă:
Floricikpurpurie întreabă: