Comunicarea e singura solutie. daca tu chiar il placi vb cu el, nu da cu piciorul la o sansa de impacare doar pentru ca oamenii din jurul tau nu vor sa te impaci cu el tu ai incrdere in tine si in ceea ce simti. du. te si vb cu el explica. i cum sta treaba. din cate ai zis mai sus pot spune ca nici eu nu cred in ramona. eu cred ca inca te place ca na nu putea chiar asa repede sa te uite. incearca sa rezolvati problema si lasa. i cateva zile sa reflecteze la ceea ce i.ai spus. cu siguranta te va cauta si va dorii sa mai vb cu tine. aceasta e parerea mea. nu stiu daca iti va fi de folos dar macar incarca. SUCCES.
Mai, ce ciudati sunteti voi, cum ajungeti la despartire din cauza unei poze stupide. Si mai ciudat este ce prieteni "grozavi" ai. In afara de cel care cauta sa va impace, el este o nestemata. El ti-e singurul prieten adevarat, multumeste-I lui Dumnezeu pentru el. nu stiu ce sa zic de iubitul tau, cred ca el cauta de fapt un motiv ca sa se desparta de tine, sau se ia prea tare de prietenii vostri. In orice caz, cred ca ar fi bine sa mergi mai departe, sa uiti de ce a fost, chiar daca va veti impaca eu nu va vad fericiti in viitor.
Domnul fie cu voi.
Buna eu cred ca ar trebui sa-l uiti pentru ca si mie mi s-a intamplat la fel...mai bine sa suferi putin acum decat sa suferi mai incolo mult mai rau...
Salut, ce fel de prietene ai? In loc sa te sustina, ele te zgirie, rar cind poti avea o prietena adevarata, sau ele nu au iubiti si nu vor sa-l ai nici tu? Si cine e tipa cu limba lunga, de i-a zis lui? Nu lasa nimic de la sine, fii fericita in pofida tuturor,, o lupta-i viata, deci te lupta, cu dragoste de ea, cu dor " Convinge-te daca intr-adevar nu are pe alta si lupta. pup
Incearca sa lamuresti situatia cu el si eu am avut o experienta de genul acesta. Dupa ce mi-a dat papucii am vrut sa ii spun adevarul asa ca intr-o zii cand se plimba singur l-am oprit si i-am sp tot adevarul. Chiar daca nu ma crezut eu simteam ca mi-am luat o piatra de pe inima fiindca am sp adevarul.Peste cateva zile a venit la mine si m-a implorat sa ne impacam.Si-a dat seama ca a grasit asa trebuie sa faci si tu. Sper sa te as sfatul meu .