| Alecsandra11111 a întrebat:

Deja iau a 5 pastila de a 2 zi se intampla ceva? Mi s-a terminat ciclul acum 3 zile si azi am facu sex cu prietenul meu neprotejat si a lasat in mine. Nu vreau sa raman insarcinata. Va rog ajutati-ma. Sa iau a 5 pastila sau nu?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Acum 10 ore | Alecsandra11111 a întrebat:
,, Deja iau a 5 pastila de a 2 zi se intampla ceva?""
Un astfel de comportament cu totul INCONSTIENT si absolut IRESPONSABIL nici NU mai poate fi analizat sau comentat.
Sau mai stii? thinking Probabil procedezi asa fiindca doresti foarte mult sa devii STERILA/STEARPA in foarte scurt timp?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cel mai probabil ești in perioda negertilă, ovulatia are loc cu 14 zile înainte de urmatoarea menstruație.nu folosi niciodată pastila de după, poti omorî un copil care în rai te va întreba de ce l-ai ucis, nu mai face sex înainte de căsătorie, vrei sa trâiești mereu în această teroare?

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine nu este nevoie sa iei pastila de protectie, pentru ca esti in perioada nefertila.

| Sofer a răspuns:

Sex protejat singura soluție.

| ancaval a răspuns:

Nu vrei să rămâi gravidă? Păi NU trebuia să faci din astea și atunci sigur NU rămâneai.
Cine ți-a spus să iei acea pastilă?

| Catalin77945 a răspuns:

Stii,in afara de riscurile pe care le prezinta pastila daca le iei de mai multe ori, exista si riscul sa nu isi mai faca efectul, si asta doar din a 2 sau a 3 incercare, la a 5 deja nici nu stiu daca mai poate sa-si faca