Imi pare rau pentru tine! stai linistit maine poate fi si ziua ta!
Mda,, sarbatorita cat de cat, o cina in oras si un mic cadou, ca sa nu uitam de aceasta zi pana la anul
Cauta pe net sunt cateva siteuri de matrimoniale care organizeaza frecvent intalniri pentru cei singuri platesti taxa si du-te la o astfel de petrecere nu ai de unde sa stii ca nu iti intalnesti dragostea cel putin ai incercat.succesaltfel cred ca si o sarbatoare si cealata e importanta pentru cel care o vede astfel..personal nu am nevoie de o zi anume ca sa spun teiubesc sau sa dau flori sau sa fac surprize din pacate in prezent sunt singur.
Da iubesc si sunt iubita:X
Maine eu o sa invat ca mai am 2 examene, iar prietenul va fi la lucru pana tarziu, as putea spune ca am sarbatorit azi VD.
Tin cont de VD doar ca un pretext de a oferi un cadou! Iubesc in fiecare zi, dar asta e mai speciala pentru ca sarbatorim iubirea. E ca si Craciunul, iti iubesti tot anul familia, dar atunci le faci cadouri.
Nu am sarbatorit niciodata dragobetele, sa fiu sincera nici nu stiu exact in ce data e
"Voi iubiti? "
In acest moment hipofiza mea nu secreta"hormonul dragostei".
"Ce faceti de Valentine's Day? "
Ceea ce fac si in celelalte zile,ma duc la scoala,ma duc la meditatie, vin acasa, imi fac temele, dorm.
"Tineti cont de aceasta sarbatoare importata?"
"Sarbatoarea" asta e o tampenie. Unii fac bani de pe urma prostilor care sarbatoresc aceasta zi "importanta".
"E vreo diferenta intre VD si Dragobetele nostru de acasa?"
Nu ma interesaza daca exista diferente, un lucru stiu sigur ambele sunt niste tampenii.
Eu sunt primul care fac bani din asa ceva. Sunt operator calculator la o firma cu cadouri personalizate. Si cand vad toti tinereii astia entuziasmati emanand atata dragoste, sunt si incantat dar mi-e si ciuda un pic.
De ce ti-e ciuda? Ar trebui sa fii super incantat."Oamenii fara egoism sunt incolori, le lipseste personalitatea". Oscar Wilde
Ah, cat imi place citatul asta.
Ce fac maine? Hmm...cu siguranta ma uit la meci! Joaca Steaua cu Ajax!
I'm single!
Urasc ziua de maine, nu pentru ca e ziua indragostitilor ci pentru ca am ore grele la scoala si mai am si meditatii! Dupa ce vin pe la 8 daca nu am teme stau si raspund la intrebari pe TPU, ca trebuie sa mai raspund la 130.
eu sunt casatorita, am si bebe si burtica, dar avand in vedere ca la CFR se iau salariile pe 15...adio trandafiri sau cadouri, dar n-are nimica!
Cel mai tare raspuns.
Sanatate micutului.
Multumesc frumos!
Asa-i cand in anturajul tau sunt numai CRF-isti... ai haz domne!