| alexa680 a întrebat:

Deja stiti povestea mea, am facut avort 31 ianuarie ieri s-au implinit 2 saptamani pana joi am sangerat tare si foarte rosu in a doiua parte a zilei si am eliminat si cheaguri insa ieri si azi putin si o culoare asemanatoare cu urina inchisa ce inseamna asta? am facut un test azi si a iesit pozitiv de ce, nu inteleg? luni ma duc la doctor pentru ca stiu ca imi tot ziceti sa ma duc insa nu l-am gasit la cabinet.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Iese pozitiv datorită dereglărilor hormonale provocate de sarcină și de avort! Vezi medicul ăla odată!

| alexa680 explică (pentru Azµre):

Multumesc pentru raspuns, luni ma duc la ginecolog desi nu imi mai vine sange mult si rosu si simt ca o sa fiu bine pana luni iar marti am progra la endocrinologie si in analizele de sange se vede la fel ca la test? nu stiu ce sa fc

| Azµre a răspuns (pentru alexa680):

Faci pe dracu în patru te duci la medic și la ginecolog și la endocrinolog și rezolvi problema! Mai fă și un ecograf să ai totul la mână!

Cred ca daca i spun endocrinologului ca am facut avort o sa ma amane cu analizele si o sa ma trimita la ginecologie insa mi-e frica tare deoarece si matusa mea vine sa-si faca analizele si mi-e frica sa nu-i spuna medicul endocrinolog

| Azµre a răspuns (pentru alexa680):

Nu spune

Nu am inteles nimic

21 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Poate ajungi si tu la medicul ala macar cu 2 minute inainte sa te bage in sicriu!
Nu-i de gluma! tot scrii aici si ce crezi ca noi iti putem da diagnosticul potrivit? mai bune ai merge la medic, de 2saptamani nu l-ai gasit?

| alexa680 explică (pentru IloveME):

Nu de 2 saptamani doar de 1 pentru ca la o saptamana am fost si mi-a facut ecograf si a zis ca totul e in regula si daca ma duc in urgenta nu o sa ma bage nimeni in seama sunt din Sibiu nici nu stiti cum se procedeaza pe aici.

| mona a răspuns:

Nu te lua dupa rezultatul testului pentru ca acum in organismul tau e haos total, du-te mai bine la ginecolog dar la altul daca iti permiti

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Fetito, noi NU OMORAM COPII ca sa stim ce sa-ti raspundem da?
ne-ai tampit cu intrebarea asta, deja esti de prost gust. Uite vezi? ai luat o viata dumnezeu iti da acum sa tragi.
Asteapta naibi pana luni si du-te la doctor mai lasa-ne ca ne.ai plictisit.

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Inseamna ca doctorul care sa ocupat de avortul tau nu te-a scapat de sarcina, unde p*m te-ai dus tu la doctor?

| Oana92 a răspuns (pentru WeedGotMeCrazy):

Din cate vad eu ea a mers la macelar, nu la medic...

| Oana92 a răspuns:

Daca te duci la acelasi e degeaba. Schimba medicul alexa, nu iti dai seama ca asta isi bate joc de tine si iti pune viata in pericol? Tu vrei sa mori sau ce, ca nu te inteleg. Ti-am mai zis sa mergi la urgente daca nu ai bani, dar nu te mai du la acelasi macelar! Lichidul ala poate fi inclusiv puroi, iti mai repet o data ca de la septicemie se moare? Nu mai sta pana luni, mergi la prima ora la urgente si sincer chiar sper sa nu fie prea tarziu!

| AndreiuuMrrr a răspuns:

Daca a iesit pozitiv inseamna ca esti insarcinata straight face

Poti sa mai treci un copil pe lista ta de copii pe care i'ai omorat :*
Daca nu esti in stare sa faci protejat nu o mai face straight face chair iti place asa sa omori copii? raised eyebrows

| alexa680 explică (pentru AndreiuuMrrr):

Dar nu am mai facut nimic dupa avort.

| ExtremeAleqZ a răspuns (pentru alexa680):

De ce ai facut avort? intrebarea e de ce ai facut neprotejat din moment ce ai mai facut un avort?

| alkhymeia a răspuns:

Sper sa mori si tu asa

| alexa680 explică (pentru alkhymeia):

In iad cu siguranta

| GhenS a răspuns:

Ba ingnoratilor lasati fata in pace si vedetiva de parerile voastre pe ia nu o intereseaza ce credeti voi de avortu in sine si ce trebuie sa faca mai departe oh go on deci clar nici nu stiti sa raspundeti la o intrebare plus de asta foarte bine face fata are capu pe umeri nu vrea sa isi distruga viata pentru o greseala, asa a facut nepotejat si? asta e altada nu mai face. Avortu in zilele noastre e ceva normal happy toate femeile o fac odata si odata sau poate nu dar majoritatea da! Si asta cu crima hai lasati-o dracu oh go on ca nici macar nu s-a nascut lasa faceti voi copii de dragu de a nu ucide :* bunilor si sfintilor happy. Alexa nu iti mai face probleme deocamdata asteapta pana luni si dupa vedem ce se intampla mai departe! Bft

| alexa680 explică (pentru GhenS):

Multumesc pentru raspuns insa acesta e ultimul am promis in fata lui Dumnezeu., totusi am 18 ani nu m-am putt gandi de loc la faptul ca pot deveni mama

| Onyana a răspuns:

Scumpa mea, e foarte important sa ai grija de corpul tau in perioada asta si sa iti mai faci cateva controale in perioada urmatoare. Lucrurile astea se intampla, e trist, dar decizia ta sunt sigura ca a fost calculata si ca ai luat in calcul toate variantele si asta ti s-a parut cea mai buna. Sa ai un copil la 18 ani inseamna sa-ti distrugi si tie viata si posibilitatile si totodata sa-l obligi si pe el sa traiasca in niste conditii grele. Asta e chestie de educatie. Daca ne uitam la popoarele civilizate o sa vedem ca avortul este un lucru normal, pentru ca in era in care traim, pe primul loc este cariera. In schimb, uitati-va la popoarele mai slab civilizate. Acelea sunt cele care toarna copii pe banda, chiar daca n-au cu ce sa-i creasca. Avortul nu e un lucru usor, asa ca ai grija de tine!

| Onyana a răspuns:

Ceea ce voiam sa spun este ca procentul avorturilor este ridicat in respectivele tari. Stim cu totii ca nicio metoda contraceptiva nu e 100% sigura.