Mdea... normal. Din cauza parasutelor alea, toate femeile sunt crezute tarfe, catele si mai stiu eu cum...
Macar daca ar fi toate in puscarie sa le manance sobolanii, ca asta merita!
De la ele provine termenul de "curva"nu? Ele ar cea mai joasa clasa a feminitatii.
Mda pai stiu ca nu este politicos sa raspund cu o intrebare, asa ca o sa raspund cu mai multe:
1. denigreaza pedofilii barbatii?
2. denigreaza violatorii barbatii?
3. denigreaza drogatele feminitatea?
nu poti sa etichetezi o intreaga grupa dupa o subgrupa... adica poti sa spui: unele femei sunt curve, pentru ca exista prostituate, dar nu poti sa spui toate femeile sunt curve pentru ca exista prostituate...
Antonimul pentru feminitate nu e curva(!)
Nu, si nu, si nu, si nu, nu, nu, nu.
Ceea ce intrebi tu e identic cu "Denigreaza tiganii imaginea Romaniei?"
Nu, si nu, si nu, si nu, nu, nu, nu.
Feminitatea nu e o conceptie generala, universala, valabila tuturor femeilor. Feminitatea e o calitate pe care si-o cultiva fiecare femeie datorita aspectului fizic, educatiei si culturii.
Mergem la prostituate pentru ca sunt sexy, pentru ca fac sex bine, pentru ca iti indeplinesc fanteziile si pentru ca ne seduc, iar de seductie barbatii au nevoie ca de oxigen.
Si ce legatura au ca se vand? E vorba de feminitate nu de prostitutie! Feminitatea eu zic ca ramane, dar dispare demnitatea, e privita cu alti ochi.Chiar daca e prostituata e femeie si e atragatoare pentru un barbat, mai ales care simte lipsa''trupeasca''. Take care! Pa, pa
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: