Eu zic sa nu ne impacientam de la chestiunea asta,crede-ma,asta ar trebui sa fie,cred eu,ultimul lucru la care ar trebui sa te gândești.
Mai mult de atât,mărimea lui e ok,nu stiu de ce ar compara cineva penisul actualului cu al fostului,dar dă,cine știe ce complexități are tipa și ca sa se simtă mai bine,pune complexele pe seama ta.
Așa că nu cred că ar trebui sa te "tragă" in jos acest aspect, până la urmă suntem oameni, nu cai, plus de asta, nu înseamnă că daca ai un penis mai mare, gata, ai dat-o pe spate.Crede-ma,o femeie care este femeie,caută un bărbat care sa o iubească, să-i ofere sprijin emoțional și siguranță, in principal, sexul este adițional, adică contează destul de puțin.
Acum, sa te întreb pe tine, ce este mai important, sa ai o casa unde conviețuiești sau 30 cm in pantaloni?
Eu zic că prima,pentru că, de bine de rău, casa rămâne forever, prostii de genul că dacă nu o ai mare ne despărțim, asta suna ceva gen "Eu am 1, 55, da nu ies cu băieți sub 1, 90" și e un bullshit.Imporant e sa te înțelegi cu acel om, sa simți că te iubește indiferent de cat porți în pantaloni, nu care te judeca pentru acest aspect, de parcă tu ești principalul vinovat.
Calma!
Dar sa fiu sincer, in aceeași situație sunt și eu, chiar daca sunt mai mic decât tine cu vreo 9 ani. Aveam și eu complexe de gen, cu toate că nu mi-am inceput viața sexuală, nu că n-as putea avea o partenera, ci din cauza faptului că încă mai verific tipologii de caractere umane.Stiu ca pare ciudat, însă am descoperit mai multe tipare de caracter, însă mai multe sunt negative, dar cu toate astea sunt și caractere pozitive!
Revenind la întrebarea ta, recomandarea mea ar fi sa ai mai multa încredere în tine și să nu te mai lași influențat de părerile fetelor.In fond, nu mărimea e importanta, ci ce știi să faci cu ce ai, nu multe sunt persoanele care deși o au mare, au vieți nefericite.Vezi tu,asta micu, așa cum e el, intra pe oriunde, dar daca era mai mare, sigur ai fi avut probleme... dacă știi ce zic!
Asa că chill! Când te gândești că o ai mica, gândește-te că alții o au și mai mica
Poate s-a uitat la filme deochiate și are așteptări ca toți sa o aibă ca și aia
Nu e vb de asta, i am trimis eu o poza cu... si a facut comparatie cu fostul ei ca doar pe ala la avut
Fa și tu o comparație cu fosta ta și ea și că ea are IQ-UL cat un muc fata de fosta, că nu poți să concepi de unde diferența asta de IQ-URI, unul de găină trilotata pusă la proțap și altul uman, decent
Ai intrat in depresia pentru ca ai penisul mai mare decat media cel putin in Romania?
Lasa ce spun studiile ca nu cred in ele, eu vreau pareri de la oameni
Studiile au masurat penisurile pe un esantion de oameni... crezi ca noi pe TPU am vazut mai multe penisurile si le-am masurat in stare erecta?
Nu la asta ma refeream, gen astept raspunsuri de la barbati cat de dotati sunt ei, daca sunt ca mine sau mai bine
Aha, vrei concurs de masurat plll.
oki.
Ca am 15 cm la penis in erectie, stiind ca sunt altii mai dotati. Deci nu te deranjează penisul tău, ci al altora. o fata m-a facut. Dacă fata aceea te-a făcut, fă-o și tu pe ea. O Iubită te iubește cu totul nu numai cu penisul. așa să știi, deci fata aceea era doar o p***zdă și nimic mai mult.
Ai încercat și la alte fete?
E foarte paradoxal să nu ai încredere într-un studiu făcut pe sute de oameni, dar ai încredere într-o singură fată.
Avem depresii din cauza unei bucăți de carne, alții sunt în scaun cu rotile și n-au depresie.
Frate,nu trebuie sa fii deprimat pentru faptul ca o fata nu e multumita de marimea penisului tau.
Si faptul ca te-a comparat cu fostulul ei iubit denota ca e o fata de proasta calitate si tu nu ar trebui sa mai umbli cu ea.
Oricum fetele au multe basini in cap si nimic nu le mai multumeste asa ca tu nu trebuie sa iti bati capul de toate fitele lor.
CITEȘTE BINE că am scris de multe ori.
- penis de 17 cm e de ajuns pentru zeci de femei
- penis peste 19 cm e foarte bun pentru 1 femeie din peste 70.
Adică după vârsta de 30 de ani eu am cunoscut una care făcea sex cu URLETE de durere.
Eram și însurat și am rămas ȘOCAT cum făcea sex una.
Deci tu până nu o să găsești o femeie NEUMBLATĂ cu bărbați cu penisuri mai mari cam vei fi evitat de femei.
Mai e ceva - NU sunt român și NU aveam penisul cel mai mare dintre vreo 7 care nici ei nu erau români.
Ai scris - am 28 de ani, 1.72 inaltime, am o forma cat de cat atletica ca fac sala
Deci astea le spun sigur de unii care nu erau români
- evreu 1.85 înălțime 75 kg penis peste 19 cm
- evreu 1, 95 înălțime tot atletic avea penis mai mare, părea mic penisul peste 19 cm pe lângă penisul lui ăla
- evreu 1, 80 foarte gras avea penis cam cât mâna și RÂDEAM de el când mergeam la femei
- evreu cam 1, 75 mai plinuț avea penis puțin mai mare ca grasul de care RÂDEAM tot timpul
- 2 sirieni cam de 1.80 înălțime aveau penisuri puțin mai mici de 19 cm
Cam așa erau penisurile la unii care nu erau români - erau evrei, sirieni, irakian.
Dar tu ce nație ești?
Intotdeauna vor fi altii mai mari si mai mici decat tine, mai grosi sau mai subtiri, daca esti atat de complexat de chestia asta, schimb-o, simplu.
Inainte de marime, conteaza foarte mult experienta. Degeaba daca este super mare dar tipul dureaza putin si te tine in 1-2 pozitii. Conteaza unealta dar si indemanarea.
Pentru mine este mica, insa, am avut un partener cu aceasta marime si nu m-a dezamagit, e pur si simplu o preferinta. Pe unele femei le intereseaza, pe altele nu, simplu.
Iar la 28 de ani sa ai o gandire atat de inapoiata, e trist, citez:
Tu:,, a avut doar un partener pana cum si nu a fost tavalita de multi, imi inspira incredere la a avea o familie cu ea, un copil''
Tot tu:,, Da am incercat am avut destule partenere''
Dar nu comentez, ti-ai luat o palma de la viata meritai sa-ti spuna ca e mica. Dar la ce ai afirmat mai sus, mai grav e faptul ca ai mintea scurta.
Dragul meu prieten de pe TPU lasa-ma sa te fac sa te simti mai bine dar prin adevar si sa iti deschid ochii ca nu imi place viziunea ta, nu penisul conteaza, conteaza ce stii face cu el asa ca in loc sa fii complexat mai bine invata sa faci o fata sa se simta bine, putina imaginatie, comunicare face magie, tu doar pe asta sa pui pret si gand "cum sa fac o fata sa se simta bine si iubita in pat" asta daca nu mai vrei reclamatii si sa iti dai filme false ca penisul e de vina, nu ar mai fi vinovat daca inveti si pui in practica ce am zis dar trebuie sa inveti multe si sa vad dupa daca o fata iti mai zice ca unealta fostului a fost mai mare.
N am avut plangeri pana acum si am umblat si eu pe colo colo, asta e prima data cand o fata face o comparatie intre mine si fostul, ce crezi si cu poze, avea poza mea si poza lui, e dubios. de rahat etc
Daca esti asa sigur pe tine asta trebuie sa fie un nimic
Ori sac iși are petec.
Pentru unele femei ești nepotrivit, pentru altele ești PERFECT.
Sincer esti hilar
Poti sa ai si 18 daca nu stii ce sa faci cu ea e degeaba.
Probabil nici ea nu are multa experienta, nu a fost incantata de performantele tale si a crezut ca asta e problema.
Sincer, ce vieti penibile trebuie sa aveti sa intrati in depresie de la asa ceva.
Om la 28 de ani...
Creier de 13.
Nu am ajuns la sex cu ea, toata treaba a fost despre ca i-am dat o poza cu... si ea a raspuns ca e mic, gen ca facuse comparatie cu avusese inainte, am facut o sa mi dea si o poza cu ala sa vad ce dracu il lauda atat si da era mai groasa ca sa zic asa
Schimba partenera spune i că și ea e cam larga pentru Nr de parteneri pe care ia avut și că de fapt kilometrajul ei este dat grav peste cap. Asta nu e motiv sa ai depresie, tu habar nu ai ce e aia depresia, nu mai ești bun nici de munca dar-mi-te sa mai cunoști femei toată motivatia ți-o ia! O să găsești partenere care nu vor avea nici o problema, cred că dansa ți-a prezentat eronat statisticile privind partenerii și că de fapt e piscina sau și-o vărsat frustrările pe tine.
Are 23 ani a avut doar 1 singur partener de 4 ani de zile, dar pe ala l-a vazut de asta a facut comparatia, probabil se astepta la ceva tot a a aluia
Mihai are dreptate cred că intentia ei era să te facă să te simți prost, sa te injoseasca, sa te atace la stima de sine atacandu-, ți barbatia. Cu 15 poți să o pompezi grav daca e strong de spargi și nucile cu ea o pompezi până ii sar sandalele și mucii in timp ce o tragi de par că genul asta pare,băieții ăștia rebeli ii prefera coardele astea. Depresia e ceva foarte grav,asta e frustrare, dezamăgire, complexitate de inferioritate dar depresia doamne ferește să o ai că îți distruge toată viața! Eu am așa ceva și știu ce vorbesc și eu înainte toată ziua eram la net sa combin fete acum nu mai am motivație de nimic nici de munca dar-mi-te de agățat, un om care are depresie nu mai simte sa agate că e cu moralul la pământ și gol complet lăuntric, pe interior.
Moartea e o binecuvântare in detrimentul depresiei așa boala urâtă e!
Dă-o naibii are ceva personal cu tine nu e problema mărimea baghetei cu aia poți să satisfaci și nimfomane daca e ca piatra chestia e sa nu suferi de e.j.a.c. ulare precoce că asta e o problema grava de obicei de natura psihologică.
Ce sa faca o fata cu una ca a ta de 15 cm? Fetele prefera mare, sa o simta nu asa ceva.
Impusca te ma
Ar fi o solutie pentru tine. 15 cm?
Daca ai timp sa te intrebi cum e marimea inseamna ca n-o folosesti destul, caz in care e inutil sa stii daca e buna sau nu.
E ca si cum ai intreba daca e ok sa ai 150 cai putere la o masina cand tu o ai in garaj, cu rotile dezumflate si neinmatriculata.