| GLA a întrebat:

Depresia continua. Ne putem spune toti parerile din moment ce suntem anonimi. Am 28 de ani, 1.72 inaltime, am o forma cat de cat atletica ca fac sala, dar ce ma deranjeaza cel mai mult, ca am 15 cm la penis in erectie, stiind ca sunt altii mai dotati, eu stiam ca e o masura medie, acum cred ca e de fapt mica, nu stiu ce sa mai cred.( o fata m-a facut sa ajung sa ma intreb asta, dupa o comparatie intre mine si fostul la penis), cum e marimea asta, e medie sau chiar e mica?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Eu zic sa nu ne impacientam de la chestiunea asta,crede-ma,asta ar trebui sa fie,cred eu,ultimul lucru la care ar trebui sa te gândești.
Mai mult de atât,mărimea lui e ok,nu stiu de ce ar compara cineva penisul actualului cu al fostului,dar dă,cine știe ce complexități are tipa și ca sa se simtă mai bine,pune complexele pe seama ta.
Așa că nu cred că ar trebui sa te "tragă" in jos acest aspect, până la urmă suntem oameni, nu cai, plus de asta, nu înseamnă că daca ai un penis mai mare, gata, ai dat-o pe spate.Crede-ma,o femeie care este femeie,caută un bărbat care sa o iubească, să-i ofere sprijin emoțional și siguranță, in principal, sexul este adițional, adică contează destul de puțin.
Acum, sa te întreb pe tine, ce este mai important, sa ai o casa unde conviețuiești sau 30 cm in pantaloni?
Eu zic că prima,pentru că, de bine de rău, casa rămâne forever, prostii de genul că dacă nu o ai mare ne despărțim, asta suna ceva gen "Eu am 1, 55, da nu ies cu băieți sub 1, 90" și e un bullshit.Imporant e sa te înțelegi cu acel om, sa simți că te iubește indiferent de cat porți în pantaloni, nu care te judeca pentru acest aspect, de parcă tu ești principalul vinovat.
Calma!
Dar sa fiu sincer, in aceeași situație sunt și eu, chiar daca sunt mai mic decât tine cu vreo 9 ani. Aveam și eu complexe de gen, cu toate că nu mi-am inceput viața sexuală, nu că n-as putea avea o partenera, ci din cauza faptului că încă mai verific tipologii de caractere umane.Stiu ca pare ciudat, însă am descoperit mai multe tipare de caracter, însă mai multe sunt negative, dar cu toate astea sunt și caractere pozitive!
Revenind la întrebarea ta, recomandarea mea ar fi sa ai mai multa încredere în tine și să nu te mai lași influențat de părerile fetelor.In fond, nu mărimea e importanta, ci ce știi să faci cu ce ai, nu multe sunt persoanele care deși o au mare, au vieți nefericite.Vezi tu,asta micu, așa cum e el, intra pe oriunde, dar daca era mai mare, sigur ai fi avut probleme... dacă știi ce zic!
Asa că chill! Când te gândești că o ai mica, gândește-te că alții o au și mai mica big grin

44 răspunsuri:
| Sistemulxxl a răspuns (pentru GLA):

Ar fi o solutie pentru tine. 15 cm?

| 4evergentleman a răspuns (pentru GLA):

Fa și tu o comparație cu fosta ta și ea și că ea are IQ-UL cat un muc fata de fosta, că nu poți să concepi de unde diferența asta de IQ-URI, unul de găină trilotata pusă la proțap și altul uman, decenthee hee

| CleanHeart a răspuns:

Dragul meu prieten de pe TPU lasa-ma sa te fac sa te simti mai bine dar prin adevar si sa iti deschid ochii ca nu imi place viziunea ta, nu penisul conteaza, conteaza ce stii face cu el asa ca in loc sa fii complexat mai bine invata sa faci o fata sa se simta bine, putina imaginatie, comunicare face magie, tu doar pe asta sa pui pret si gand "cum sa fac o fata sa se simta bine si iubita in pat" asta daca nu mai vrei reclamatii si sa iti dai filme false ca penisul e de vina, nu ar mai fi vinovat daca inveti si pui in practica ce am zis dar trebuie sa inveti multe si sa vad dupa daca o fata iti mai zice ca unealta fostului a fost mai mare.

| GLA explică (pentru CleanHeart):

N am avut plangeri pana acum si am umblat si eu pe colo colo, asta e prima data cand o fata face o comparatie intre mine si fostul, ce crezi si cu poze, avea poza mea si poza lui, e dubios. de rahat etc

| CleanHeart a răspuns (pentru GLA):

Daca esti asa sigur pe tine asta trebuie sa fie un nimic

| healerdx7 a răspuns:

Daca ai timp sa te intrebi cum e marimea inseamna ca n-o folosesti destul, caz in care e inutil sa stii daca e buna sau nu.
E ca si cum ai intreba daca e ok sa ai 150 cai putere la o masina cand tu o ai in garaj, cu rotile dezumflate si neinmatriculata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer esti hilar
Poti sa ai si 18 daca nu stii ce sa faci cu ea e degeaba.
Probabil nici ea nu are multa experienta, nu a fost incantata de performantele tale si a crezut ca asta e problema.
Sincer, ce vieti penibile trebuie sa aveti sa intrati in depresie de la asa ceva.
Om la 28 de ani...
Creier de 13.

Răspuns utilizator avertizat
| GLA explică (pentru anonim_4396):

Nu am ajuns la sex cu ea, toata treaba a fost despre ca i-am dat o poza cu... si ea a raspuns ca e mic, gen ca facuse comparatie cu avusese inainte, am facut o sa mi dea si o poza cu ala sa vad ce dracu il lauda atat si da era mai groasa ca sa zic asa

| Miruna333 a răspuns:

Intotdeauna vor fi altii mai mari si mai mici decat tine, mai grosi sau mai subtiri, daca esti atat de complexat de chestia asta, schimb-o, simplu.
Inainte de marime, conteaza foarte mult experienta. Degeaba daca este super mare dar tipul dureaza putin si te tine in 1-2 pozitii. Conteaza unealta dar si indemanarea.
Pentru mine este mica, insa, am avut un partener cu aceasta marime si nu m-a dezamagit, e pur si simplu o preferinta. Pe unele femei le intereseaza, pe altele nu, simplu.

Iar la 28 de ani sa ai o gandire atat de inapoiata, e trist, citez:

Tu:,, a avut doar un partener pana cum si nu a fost tavalita de multi, imi inspira incredere la a avea o familie cu ea, un copil''
Tot tu:,, Da am incercat am avut destule partenere''
Dar nu comentez, ti-ai luat o palma de la viata happy meritai sa-ti spuna ca e mica. Dar la ce ai afirmat mai sus, mai grav e faptul ca ai mintea scurta.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ori sac iși are petec.
Pentru unele femei ești nepotrivit, pentru altele ești PERFECT.

| Jus7t a răspuns (pentru Miruna333):

Pentru tine e mica hm, deci o ai mai deep tu

| Miruna333 a răspuns (pentru Jus7t):

Nu ti-ar strica niste ore de anatomie

| Jus7t a răspuns (pentru Miruna333):

Cum așa? Vrei să spui că toate o au la fel? sad