Nu cred ca as incerca anal, imi e scarba sa fiu sincer, chiar daca sunt pervers in unele contexte, poate doar cu prezeervativ.
Pai da dar nu-mi place doar ea sa simta placere, nu sunt robot, vreau sa simt si eu placere.
Mentionez ca inainte de sex am baut un pahar de gin, si aproape 2 pahare de vin.
Am avut orgasm placut, dar pe parcurs stiu ca trebuie sa simt o placere ceva mai mare, sunt sigur ca pot mai mult..fiindca prima oara cand s-a pus ea pe mine, simteam ca penisul era cuprins, apoi ori ea s-a largit.
ca terminatii nervoase am o gramada, nu ar fi problema asta, fiindca observ ca daca ma atinge cu mana simt disconfort, fiind o zona sensibila.
Nu te speria, asa este la inceput, pentru multi baieti. Cu timpul va fi din ce in ce mai bine. Fi multumit ca este satisfacuta ea si geme sub tine. Asta inseamna ca tu iti faci treaba ca la carte.
Daca spui ca se simte bine orgasmul, nu cred ca e o problema medicala. In aceeasi situatie sunt si eu. Am ales sa nu fac sex pentru ca e prea multa bataie de cap pentru 30 de secunde de placere. Daca 20 de minute ti se par naspa, gandeste-te ca mie imi ia cateva ore. Chiar nu are sens. 20 de minute sunt inca ok si ar trebui sa te obisnuiesti cu asta fiindca merita pentru orgasm. Tot ce te mai poate ajuta e sa gasesti o femeie de care esti extrem de atras sa te faca sa tii si mai putin. Pe langa asta, daca te masturbezi foarte des iti poate desensibiliza penisul. 1 data pe saptamana e ideal. Daca o faci zilnic sau mai des, lucrul asta iti poate strica experienta cand faci sex.