| dudle a întrebat:

Descrie-ti partenerul ideal fizic si moral.dau

8 răspunsuri:
| Nightfall a răspuns:

Din punct de vedere moral, as vrea sa am langa mine o persoana deschisa, sincera si afectiva, care sa-mi spuna ce gandeste, sa-si imparta bucuriile, grijile, tristetile si greutatile cu mine. Asta e esenta morala a persoanei cu care as vrea sa-mi impart viata.

Din punct de vedere fizic, important ar fi doar sa ma atraga. In general, ma atrag ochii caprui ai fetelor si parul lung, dar nu e ceva de neclintit. Sunt doar particularitati de mica importanta. Esential ramane doar sa existe atractie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moral:
- Credincioasa;
- Evlacioasa;
- Darnica;
- Jertitoare de sine;
- Blanda;
- Impaciuitoare;
- Suava si linistita;
- Sa aibe tarie de caracter, atunci cand ia o decizie sa o tine, indiferent de circumstante;
- Sa nu se lase cucerita usor de mine [ daca s-ar lasa usor cucerita de mine, inseamna ca s-ar lasa usor cucerita de oricare alt barbat care ar fi venit inaintea mea, sau, care ar veni dupa mine}
- Fidela.
Aspecte fizice:
- Sa nu fie atat de urata incat sa nu o pot iubi.
Dumnezeu sa ba binecuvinteze! happy
- Inteligenta;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti spun persoana mea ideala, dar asta nu inseamna ca daca cineva are acea personalitate ce-am descris-o mai jos cu un fizic diferit, il ignor.
Ochii negrii sau albastrii inchisi, tenul masliniu, buze voluminoase :X, parul ondulat saten-brunet, un zambet de diamant, o privire exotica, sportiva sa aiba grija de fizicul ei, frumoasa si naturala.
Sa fie deschisa la minte, sa aiba simtul umorului, inteligenta, sociabila, loiala, sincera, independenta, curajoasa, salbatica, naturala si sa-i placa parfumurilehee hee
Important e sa aiba esentialul - O.S ca a mea big grin
Nu cer prea multe, doar ca in cazul asta cred in karma.

| darnme a răspuns:

Sa fie un tip inalt, bine facut, adica nici gras, dar nici prea slabut. Preferabil brunet cu ochii caprui-negri si buze cat de cat mari. Mi-ar placea sa se imbrace gen hip-hop, oricum nimic cocalaresc.
Dar pana la urma caracterul lui ar conta cel mai mult, caci calitatile fizice adeseori palesc in fata caracterului celui iubit. Mi-ar placea sa fie amuzant, adica asta e cel mai important lucru pentru mine, sa ma faca sa zambesc. Dar totusi sa stie cand sa fie serios sau romantic cu mine. Sa fie destept, puternic, dar sa aiba o si o parte sensibila pe care sa o cunosc doar eu...
Dar stii, degeaba descriem persoane care nu au defecte si nu fac greseli, pentru ca in viata reala putem sa gasi oameni chiar mai buni de 100 ori decat "printul perfect" pe care ni-l imaginam noi, fetele. Si acel EL cu toate partile lui rele va fi perfect in ochii nostri pentru simplu fel in care este. Mie asa imi place sa cred, te-am pupat!

| vnvrgvskjdv a răspuns:

Saten cu ochii albastri, mai inalt decat mine(de cat fata in general), nici prea slab si nici prea gras-pe la mijloc-, comunicativ, atent cu mine si sa stie ca atunci cand e munca se munceste si cand e distractie sa se distreze nu sa le combine.

| OtipaOarecare a răspuns:

Fizic:Brunet,ochii caprui sau albastri(nu conteaaaza),mai inalt decat mine,bine imbracat,ingrijit.
Moral:inteligent,curajos,de treaba, haios, zambaret, daca e smecher sa nu fie cu mine asa! sa fie sincer, fidel.

| Peachy a răspuns:

Fizic: Inalt,ingrijit,brunet,cu ochii negri sau albastri,bine imbracat, slabut,prezentabil,zambet frumos.
moral: glumet,inteligent,misterios, sincer, indraznet, romantic, darnic, optimist, cu o mentalitate deschisa, visator.

| Bbogdy93 a răspuns:

Sa fie draguta ochi caprui bruneta, buna la suflet, inalta funda?