| Dizzydizz a întrebat:

Descrieti i caracterul persoanei potrivite pentru voi.
Vreau cat mai multe pareri daca se poate.Si cu amanunte.
mersibig grin

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Să fie mare, grasă şi frumoasă şi câteodată devreme acasă.
Dacă ar fi după Bulă, ar trebui să îndeplinească trei condiţii : În casă gospodină, în pat c... vă, iar când iese cu ea în oraş să fie doamnă. Din cauza asta a rămas Bulă flăcău, pentru că ce a găsit ori le lipsea una dintre aceste calităţi, ori le amestecau între ele.hee hee

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Conteaza ca fata sa fie senina, sa stie sa fie realista desi sa adore sa fie visatoare. Sa aiba simtul umorului si sa fie o fire placuta. Sa nu se supere din orice, sa fie genul care stie ca intr-o relatie pe langa sinceritate si o buna comunicare conteaza libertatea. Daca baiatul e linistit si nu are chef de vorba si tu ii reprosezi asta se poate naste un scandal din nimic. Cu ce folos? N-are sens. Trebuie sa intelegi ca fata ca uneori baiatul e cu gandul in alta parte. Atata timp cat nu e mereu e bine. E in regula daca atunci cand iti acorda atentie simti ca o face total si te simti iubita. Conteaza ca fata sa pastreze un pic de timiditate si sa fie cuminte. Dar cuminte, cum sa zic, aparent. Adica sa fie genul de persoana care sa vibreze in functie de ceilalti. Daca esti o persoana sincera si deschisa ea sa renunte la inhibitii si sa fie la fel. O astfel de persoana care sa fie indrazneata alaturi de cei pe care ii simte apropiati. Vreau o persoana care sa stie ce vrea de la viata si de la o relatie. Vreau o fata care se fereste de oamenii cu 2 fete si se dedica total celor care ii arata ca tin la ea mult. Si vreau o fata care sa aiba o pasiune aparte. Muzica, pictura, poezie, orice. Dar sa fie ceva mai deosebit, mai neobisnuit. Sa lupte pentru aceasta pasiune a ei.

Vreau o fata care sa accepte mereu o evolutie in relatie, chit ca lucrurile ar merge intr-un ritm lent. Vreau o fata care sa stie ce inseamna initiativa si sa o puna in practica. O relatie este un joc in doi. Nu vreau sa joc singur. Nu e placut sa stii ca tu faci tot ce iti sta in putinta si o fata nici macar nu apreciaza, ce sa mai zicem de initiativa.

| Vizitiul a răspuns:

Nu doresc sa insir zeci de calitati morale, o sa fac o sinopsa!
Sa fie echilibrata din toate punctele de vedere.

| alonet a răspuns:

Pai eu te las pe tine sa citesti singur niste modele de femei:
Abigail
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/samuel-1/25/23/#23
apoi o alta femeie care se zice despre ea ca e inteleapta:
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/samuel-2/20/16/#16

mai e capitolul 31 din pildele lui Solomon de la versetu 10 in jos
http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/proverbe/31/

se merita sa arunci o privire peste perspectiva biblica a intrebarii tale :)
ca idee orice femeie care ia exemplul de comportament precum una din femeile de mai sus din punctul meu de vedere e ideala :)

ori ce femeie care urmeaza exemplu de subminare a barbatului precum a facut-o ioana d'arc sau ecaterina teodoroiu amandoua au avut un sfarsit tragic...

| dulcik a răspuns:

Pai persoana de langa mine tb sa fie intelegatoare si aica ma refer ca daca ii zic ca sunt obosita si nu am chef sa ma intalnesc cu el sa inteleaga iar daca tb sa stau la munca peste program sa inteleaga pentru ca si eu il voi intelege pe el, de incredere sa pot sa ii spun tot ce am pe suflet fara sa mai zica la altul, sa ma iubeasca, sa ma accepte asa cum sunt cu defecte(deoarece sunt o fire destul de incapatanata mie imi place ca lucrurile sa fie cum vreau eu bine daca gresesc stiu sa cer scuze), sa nu fie gelos(nu imi plac crizele de gelozie inchipuite si fara rost), sa nu fie mincinos(daca ar face ceva ce eu nu ar tb sa stiu sau ar dori sa ascunda prefer sa imi zica in fata), sa nu aiba fite(urasc baieti plini de fite si de impresi care se lauda mereu cu ceea ce au sau nu au desi majoritatea doar isi inchipuie ca au acel ceva), sa nu fie incapatanat(majoritatea baietilor cand le intra o idee in cap legata de tine nu si-o mai scot sin cap), sa nu fie un tantalau(daca eu ii zic ceva el s-a taca ca un fraier am avut un iubit de genu), sa stie sa se impuna atunci cand trebuie si cand are dreptate. etc si lista continua cred ca ar tb sa scriu o zi la aceasta intrebare.
Oricum eu mi-am gasit persoana potrivita avem 3 ani jumate impreuna si desi am trecut prin multe greutati ale vieti am ramas impreuna si ne iubim ca in prima zi.

| shadovv a răspuns:

50% indentica cu mine => sa aiba bun simt, sa fie respectuasa, sa nu fie *****
50% total opusa => sa fie mai curajoasa decat mine laughing

| YOLO3e333 a răspuns:

Normala - nu prea slaba nu prea grasa - Simpla dar cu gusturi - Inteligenta.

| crispyhihi a răspuns:

Sa fie intelegator, rabdator, sa ma faca sa rad, sa ma respecte, sa fie disponibil... sincer si corect si sa ma iubeasca. Oare exista?

| bogdan90 a răspuns:

Persoana potrivita? frumoasa nu cea mai dar nici cea mai urata dar un lucru vreau sa fie hotarata cum sunt eu hotarat adica are ceva pe suflet vine si imi spune nu sta pe ganduri si o intreb eu si nu spune daca are ceva orice sa vina si sa-mi spuna bai nu mai merge bai vreau aia bai sunt suparata sa nu trebuiasca sa ghicesc eu si daca ii potrivita sa aiba si o doza de insistenta asta chiar imi place si un lucru important gandirea ei nu vreau desteapta dar nici proasta dar sa fie un pic mai desteapta eu nu sunt genul de om care se multumescte cu mult ma multumesc cu ce am cu ce primesc adica cu putin dar putinul ala este asa de dulce si stiu un lucru daca un niste principii in selectia fetelor/baietilor sa nu le lasi pentru nici o persoana doar daca merita! dar nici chiar sa fie absurditoare cam atat.