Prima iubire am intalnit-o in centrul orasului era o zi ploioasa, urata.Cand m-am dus langa un copac sa mi se usuce putin hainele am vazut o fata dragoste la prima vedere ce era surprinzator e ca era sora celui mai bun prieten al meu Emy atunci am intrebat-o daca vrea sa mearca la o prajitura...nu m-a refuzat.In cofetarie s-a pettrecut minunea.Eu m-am uitat in ochii ei si ea in aime.Cand s-a ridicat sa ma sarute pe obraz m-am intors si Minune! Un sarut ca in povesti
Eram la o petrecere si ne jucam jocul cu învârtitul sticlei, cînd unui prieten i-a venit ideea să facem concurs cine poate să sărute mai mult. El a ales o tipă de care îi placea și cum mai era decât un singur băiat care se mai juca el a trebuit sa aleagă o fată și el a zis că nu stie pe cine să aleagă asa că mai bine învțrteam sticla si cine pică asta e.Și am picat eu. Ok am câstigat si din nu știu ce motiv a doua zi nu imi aminteam ce am făcut in general și in nici un caz că am sărutat pe cineva... Dar cănd mă întâlnesc cu băiatul ala la scoală el imi amintește tot ce s-a întâmplat si mi-a mai propus să dau mai multe petreceri. De atunci am ieșit împreună pe afară și tot ața pana la sfârșitul verii când m-a ântrebat daca vreau să fiu cu el. Din păcate relatia nu a functionat și nici nu mai suntem prieteni, dar nu contează.
Stiu ca lipsește romantismul din poveste dar chiar așa s-a intâmplat.
Superb cu adevara superb. a inceput online, cand o pr ne-a facut cunostiinta. am tot vb, ne-am cunoscurt reciproc pana cand intr-ozi ma simt ametita, fermecata, ma gandeam numai la el. nu eram buna de nimic. starea aceea mai dureaza 2-3 zile pana cand imi citesc in horoscop:trebuie sa recunosti ca pana la urma il placi. oh my god:X:X imi iau inima in dinti si ii spun ca il plac. de aici incepe povestea adevarata. el era din alt oras. avea un stil aparte, unic. ma inebunea efectiv. ajungem pana la urma fata in fata si atunci incepe nebunia. toata pasiunea acumulata in 4 luni a ars atunci. era si primul sarut. un amalgam de sentimente si de senzatii noi pentru mine. simteam ca numai eu si cu el existam. a fost iubire si inca mai e. nu pot uita acel sarut si acea privire de care m-am indragostit. de abia astept sa il revad si sa ii spun : te iubesc. cred ca este o poveste tipica oarecum da ff speciala. nu e usor sa spui te iubesc doar, trebuie sa si simti
Buna! deci sa zicem ca asta e prima mea relatie
si cea mai speciala.Se intampla vara anului trecut cand prin absurd
o fata de la clasa B pe care parca nu o mai azusem prin scoala
eu mai oc cu footballu ca de obicei.
Intamplarea face ca amandoi sa mergem in tabara cu scoala la Costinesti
acolo am inceput sa incer ca sa ma apropii cat mai mult de ea,
chiar simteam ca o plac, apana cand am aflat ca trebuia sa se comb cu varu lu un bun prieten de al meu :d
lucru de care nu mi-a pasat
si mereu venea sa imi ceara telefonul sa aculte muzica
si stateam asa pe scari si mai scoteam cate 2 vorbe momente in care ma simteam exceptional...in fine
trece tabara si dupa putin timp aflu de la fratele meu si un prieten de-al lui,, ai vazut-o mah pe alexandra?
da mah era de mana cu pro-biker-u (mihai)
mom in care nu mai simteam nimic absolut nimk ca de fiecare data se intampla la fel.
Si apoi am descoperit o fata pe care credeam ca o plac si ca sa o fac geloasa pe fata cu care am fost in tabara (aly)
i-am cerut id-u acelei fete [(loou)zisa si lucia]de care m-am apropiat si pana am ajuns in situatia ca Aly sa nu mai aiba prieten
si lucia sa ma placa...iar eu nu stiam ce sa fac caci ma indragostisem de amandoua si am decis sa las lucrurile sa vina de la sine s
si cand am obs ca nu merge asa am decis ca aly sa fie in prim plan si daca nu merge sa incerc cu lucia care ma provoca sa ii zic sa ieshim impreuna dar eu
nu eram sigur de ce vreau si am iesit de 2-3 ori in fiecare vineri cu aly si ma indragosteam si m-ai mult
si vroiam ca sa ne sarutam fara sa ma intrebe sa fim impreuna(lucru pe care eu il evitam dinadins)ca sa imi indeplinesc scopul iar ea parca nu vroia asta si intr-o
seara in timp ce imi trimitea sute de msg pe mess cu TeUlasc! a strecurat si un te iubesc pe care ti-a zis sa ma uit cu atentie si eu nu am vazut absolut nimic nici a 2 oara
insa a treia oara am vazut si nu stiam ce sa zic pentru ca tot nu eram sigur si totusi ea m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna
iar eu eram praf si nu stiam ce sa zic daca ea sau lucia(Loou) si a 2 zi luni i-am zis ca da
iar marea in timp ce eram pe strada seara ne uitam asa la stele si m-am asezat pe ea pentru ca nu stiu dc statea jos
si m-am asezat pe ea si ne-am sarutat apoi am auzit primul te iubesc din gura ei.
Iar apoi au urmat multe intamplari amuzante pana in ziua de azi si in 18 zile facem jumatate de an :d si o s-o iubesc mereu chiar daca ne vom desp(ceea ce nu cred)
anonim_4396 întreabă:
DdoarEuuu întreabă:
anonim_4396 întreabă: