Pur si simplu uit-o cat mai curand si cauta sa iti faci o noua iubita (daca simti ca pe fosta n-o mai iubesti).
Bre, esti baiat! sunt multe fete frumoase pe pamant :d.stiu si eu cum e. adica, nu stiu exact cum te simti tu, dar am trecut si eu prin ceva de genu.
e vara:d profita de moment si cauta fete noi sunt sigura ca vrei gasi ceva bun. :d
si, in plus.cu ce rost sa te gandesti la ea, daca ei nu`i pasa?
daca vrei sa-i pese.fi si tu indiferent sti ca indiferenta ( nepasarea ) doare cel mai tare.
Incearca sa iesi cu o fata care sa fie pe placul tau, numai asa, dupa parerea mea o poti uita p`aia. Insa trebuie sa ai grija ce iti alegi.
mult succes :*
Ma la astea nu sunt raspunsuri pentru asa ceva poati face orice si an 3 min tot la ea te gandesti. Eu am avut situatia asta si nu-s raspunsuri. O so uiti an-trun timp dar nu asa curand. Asa ca nu te mai lua dupa astea sa-ti faci iubita noua ca tot la ea te gandesti eu am baut cat n-am baut niciodata an viata mea vreo 7 beri record pentru mine. Sau daca fumezi ia ceva bun si ancearca dar nu poti de fiecare data sa fumezi asa ca... n-ai ce face.
Cand iti spun sa iesi cu prietenii nu ma refer sa iesi cu ei in oras, ma refer sa iesi cu ei pentru o vorba buna, pentru un "umar pe acre sa plangi" si e normal sa te indispuna pentru ca desi ti se pare nu a trecut foarte mult timp de la despartire. icearca si cu alta fata .bafta.si apropo in situatia asta vei vedea si ce prieteni iti sunt aproape