Buna, nu te poti lua dupa un cuvant... e adevarat ca daca spui ca faci dragoste, inseamna ca o faci din iubire, insa nu mereu cuvintele au asa mare importanta.
POate ca inca tine la tine sau poate iti spune dragoste si nu sex, pentru.ca te-a iubit intre a face dragoste si a face sex e o mare diferenta. E poaibil sa mai simta ceva pentru. tine, dar de asemenea o poate spune ca sa te simti tu bine sau pentru ca asa s-a obisnuit sa iti spuna.
E doar o formulare, o spune fiindca i se pare ca suna mai frumos si ai accepta mai usor, nu are alta semnificatie.
Dupa parerea mea el crede ca te mai gandesti la el si tia propus asta pentru ca stia ca nu poti sa refuzi. cred ca nu te iubeste ci vrea doar sa faca sex cu tine. u ce vrei?
Inseamna ca inca simte o anumita atractie, fie iubire sau dorinta de a te mai avea inca o data...(asta daca ati avut relatii sexuale)
Da cred ca la asta se refera esti foarte norocoasa sa te iubeasca cineva pe mine m-a lasat singura iubitul meu si a crezut ca il iubesc prietetenul lui se numeste c mine eu ma numesc, yulisa iar el yuli ma iubeau toti baieti de pe strada si m-am sarutat cu el de mai multe ori si acum mi-e dor de saruturile lui apropo stie mama ta de asta ar fi bine sa nu-i spui ca il va goni din viata ta cum l-a gonit tata si mama din viata mea.
Va multumesc mult si pentru ce care au zis ca ma foloseste nu e asa a avut n ocazii si nu a facut-o pentru ca a zis ca nu vrea sa isi bata joc de mine...
Sincer nu te lasa pacalita de asta ...crede.ma ca daca zice dragoste nu schimba nimic sigur vrea sa te foloseasca si gata. mai ales ca nu mai sunteti impreuna nu ar trebui sa faci asta. pentru ca faci "dragoste" cu cineva cu care ai o relatie spabila
Mutubal întreabă: