Desi in intrebarea trecuta o prietena avea o dilema sa zicem ca am si eu una, un coleg pe care il plac de mult timp si stie ca-l plac inainte. m-a placut dar cum el o ardea numa cu flirtat si glume nu a iesit nimic, este de 5 luni intr-o relatie toti spun ca el nu o place se cearta mereu ea plange ma rog nu am judecat nu stiu ce simte el, planuiam sa-l uit, clasa a 8-a ultimult an, si totul mergea bine devenisem indiferente la vorbele lui si prezenta lui,pana cand a inceput cu faze d'alea "aa, ce faci? oo, ni venit la scl. 1 sapt nea fost dor de tine"si zambete d'alea facute cu rusine in jos le-am raspuns cu un "ma rog"chiar daca inima imi tresarea, uneori sta in spatele meu la orele in care stam separati in banci,si la o ora de ex. ma tot baga in seama, facea glume sa-mu atraga atentia,si daca nu-i raspundeam imi atingea usor ghiozdanul si se aseza cu mainile pe fata si se uita in ochii mei si intoarceam capul sa nu creada nimic,a scris pe caiet "te iubesc"vroiam sa-i zic"pentru ea nu >:?" insa nu am apucat ca mi la intors spre mine si imi arata cu degetul usor,am parut indiferenta,peste toate astea la ora de sport ne-a zis profu sa nu ne mai invartim aveau proba de rezistenta ca eu am scutire si am stat jos si din toate locurile s-a pus langa mine unde era si inghesuiala mai mare si prietena lui in privea si il sustinea am plecat ca sa nu creada ea ceva a plecat si el m-am intors si de fiecare data tot langa mine statea, in pauze sta se tot pupa cu ea si in ore sta suparat si se uita la mine,ce sa fac nu vreau sperante false, nu vreau sa fiu bataie de joc, vreau sa-l uit si imi este totusi greu sa-i zic rastit"LASA-MA", scuzati redactarea lunga.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.222.72) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro