| Sophia1989 a întrebat:

Desi mi-am facut 2 teste de sarcina care au iesit negativ... inca sunt ingrijorata... trebuie sa imi vina menstruatia in cateva zile... am dureri de spate si sfarcurile sunt tari si ma dor... este posibila o sarcina sau pur si simplu e sindromul premenstrual care se manifesta asa... Mentionez ca folosesc si anticonceptionale milligest care se zice ca amelioreaza SPM...nu prea mai inteleg nimic...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din cate imi amintesc, tu iei aiurea anticonceptionale, nerespectand ora fixa de administrare. O astfel de administrare nu amelioreaza SPM, ci il agraveaza pentru ca induce dezechilibre hormonale.

4 răspunsuri:
| julieta a răspuns:

Nu cred .am fost si eu in situatia ta. dar excluzand partea ca anticonceptionalele.pentru ca nu folosesc...

| devine a răspuns:

Eu zic ca 99% e SPM...sunt fenomene destul de tipice pentru acest sindrom

| ina_4413 a răspuns:

Nu esti insarcinata! Ai o dereglare, iar simptomele pe care le ai preced menstruatia.Ai grija ca anticoceptionalele luate fara un dozaj hurmonal precedent duc la o serie de dereglari ce vor avea urmari toata viata.Sant teste de ovulatie care te ajuta fare sa-tidauneze si nici nu mai esti stresata la fiecare intarziere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata. Am mai fost si eu in sitatia ta, insa fara partea cu anticonceptionale.