E clar, cauta doar pi2de, Raluca, sincer nu stiu cum ai rezistat cu omul acesta. Eu iti zic sa incerci sa il uiti sa sa cauti pe cineva care cu adevarat te iubeste si nu este un disperat sexual. Cam trista povestea sincer.
C sa schimbe?
la c anume te referi?
s va schimba atunci cand va gasi p una care sa-i puna capac,sa no mai insele poate da! cu tine sunt foarte putine shanse (trebuie sa sty cum sa-l joci,nu neaparat in sensul rau al cuvantului.u il iubesti si trebuie sa sty cum sa te porti cu el ca sa simta acelasi lucru pentru tine) de vreme c a facut-o de atatea ori si chiar ai acceptat sa fi a doua!
daca crezi ca poti,mai asteapta vezi c s intampla nu-l presiona cu nimic,vb cu el calm d fiecare data, fa-l mereu sa inteleaga ca esti langa el la bine si la rau, dar da-i d inteles subtil ca te poate pierde daca mai continua asa!
sper ca ti-am fost cat de cat de folos! succes si sper sa iasa si p strada ta soarele!
Dupa cum ai povestiiit,el e genul de baiat care ii place sa umble cu multe fete,ii plac aventurile, DAR si pentru tine simte ceva, nici el nu e sigur de ceea ce simte.Sincer sunt 2 variante:
1.Ori isi da seama ca te iubeste si CANDVA se va intoarce la tine si va ramane cu tine
2.Se va juca mereu cu tine si odata si odata te va lasa.
Asa ca ai mare grija... oricat de mult il iubesti eu zic sa te incapatanezi sa il uiti, ori vorbeste cu serios cu el si intreaba`l ce vrea de la tine:*:*:*:*
multa bafta si sper sa nu ai de suferit din aceasta relatie...te astept cu vesti bune>
Am citit tot si imi pare f rau pentru tine. sfat:uita-l draga mea! daca te iubea cu adevarat ramaneati impreuna, nu umbla cu pustoaica de 15 ani. dupa parerea mea, tipul vrea doar sa se distreze si se joaca cu sentimentele tale.nu te merita! e decizia ta ce faci, stiu ca e dificil, dar gandeste-te bine!
Buna raluca foarte trista intr-adevar povestea.ce iti pot zice eu e urmatorul lucru u te poti impaca cu el si maine dar niciodata nu o sa mai fie la fel si o sa suferi si mai mult si o sa va despartiti iar. sfatul meu pentru tine e sa uiti tot poate nu iti convine ce iti zic eu dar comparativ cu cat vei suferi daca te vei impaca e mai bine asa.esti intr-o sitautie foarte naspa in care ai numai de suferit.dar mai bine suferi mai putin decat sa-ti prelungesti agonia.te pup si mult noroc
Ideea e ca fiind acum amici imi povesteste foarte multe si il vad si eu schimbat, maturizat. chestia e ca s-a schimbat in mod pozitiv de cand ne'am despartit noi in iarna spre deosebire de prima noastra despartire cand a inceput sa vada fetele doar ca obiecte. nu a mai inselat'o pe tipa respectiva, nu a mai fost cu nimeni altcineva. poate ma mint singura, dar vad ceva bun in el si spre deosebire de momentul in care noi ne'am impacat in iarna, acum imi acorda atentie, stie ca ma poate pierde in orice moment, ma suna, ma cauta, imi cere sa ne vedem daca nu vrea nimic cu mine, de ce ma mai duce la mama lui acasa daca atunci cand am fost impreuna nu a facut'o? amici, amici dar nu cred ca faci toate astea cu un simplu amic. nu simti nevoia sa'i auzi vocea sau sa il vezi. cel putin eu asa cred
Draga mea raluca :d Tu il cunosti cel mai bine. Tu ii observi fiecare mica schimbare toate maruntaiele care s-au schimbat la el.Acum decizia este a ta. Dar dupa cum ai vazut majoritatea zic ca nu te merita si parerea mea este idem. Daca atunci cand erati impreuna nu iti era atat de bine ca acum, de ce sa te intorci si sa fii ca la inceput? Mai bine ramaneti prieteni, ptc dupa cum spuneai si tu iti acorda mai multa atentie si ii este tot odata teama sa nu te piarda.Inca odata succes :* Si sa imi spui ce s-a intamplat:*