Pentru mine e important ca partenera sa aiba simtul umorului, sa ma faca sa rad.Probabil,unii,doresc sa domine ei discutia, sa fie ei in centrul atentiei si astfel sa glumeasca doar ei.Probabil asta le da impresia de superioritate intr-o relatie, le da impresia ca ei domina relatia.Asta e parerea mea
Da, la asta m-am gandit si eu.
de aici si faza cu aprecierea si cam atat, sa fie ei zeii umorului, aia sa fie calare pe ei, doar "bhahahahahaha ce amuzant esti iubyiyiy esti cel mai amuzant dintre aia pe care i-am supt pana acum! cu daravela lor in gura puteam sa stau fara sa rad, dar cu tine rad mereu, abia de pot sa-ti fac oral, hahahahaha!"
In viata mea n-am auzit asa ceva din contra noi apreciem umorul se stie ca barbatii sunt mai indiferenti ca femeiile si trec mai repede peste necazuri, uite un exemplu se aduna 3, 4 masculi baga o manea si beau pana dimineata rad, chefuiesc, femeiile in scimb se barfesc pana dimineata asta e diferenta, barbatii sunt prieteni, se imbata danseaza,, barbatii find vanatori era o obligatie sa fie uniti in grup de aia un sef cauta meereu mai multi barbati pentru ca asa este scris in genetica noastra
Eu percep astfel chestia asta cu umorul.
N-am nevoie ca o fată/femeie să mă facă să râd, că pot și singur. Pentru mine, 'a avea simțul umorului' nu înseamnă 'a face pe ceilalți să râdă'.
Faptul că știi să ieși dintr-o situație printr-o simplă glumă, pentru mine e genial, iar dacă știi să continui o glumă e și mai genial.
Sondajul ăla se referea la altceva. Dacă majoritatea femeilor printre multele dorințe vreau ca un bărbat să le facă să râdă, noi nu avem aceeași nevoie, dar asta nu înseamnă că ea trebuie să fie bătută în cap și să nu-și dea seama când glumești și când nu.
E complicat, sunt multe de zis și majoritatea nu le înțeleg nici eu. Dar tu ai 2 întrebări și-o să-ți răspund la ele.
Pentru mine, e foarte important ca o femeie să aibă simțul umorului, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă facă să râd.
Pentru mine, gluma perfectă e aia care îți aduce pe buze un zâmbet larg, și care îți "excită" creierul, nu care te face să râzi în hohote. Și pentru asta, inteligența trebuie să se combine perfect cu simțul umorului.
Depinde de barbati. Din ce in ce mai multi sunt mai interesati de grosimea portofelului socrului decat de creierii nevestei. Sondajele astea sunt facute probabil pe putzoi de 18 ani virgini si cu cosuri pe fata.
Nu stiu ce sondaj ai vazut tu dar asa ceva nu am auzit in viata mea.
Singura diferenta ce exista intre un barbat si o femeie este organul genital, in rest totul se aseamana mai mult sau mai putin, asa cum o femeie vrea un barbat amuzant care stie sa faca glume si stie aprecia o gluma... asa vir si barbatii o femeie cu simtul umorului care sa inteleaga o gluma si de ce nu sa faca ea glume.
Ideea e ca vor sa le-o traga si cam atat, restul nu conteaza
da, pentru mine e important (sunt fata, deci...) ca "partenerul" sa aiba simtul umorului, adica, aia e prima chestie care conteaza. de asemenea sa nu aiba un umor dintr-ala idiot gen 'hahaha unicorni sunt un unicorn hahaha', prefer sa aiba un umor asemanator alui meu, ceea ce e cam greu, dar cui ii pasa. oricum, in primul rand eu zic ca ar trebui sa fim prieteni, apoi "iubiti" sau orice altceva, altfel n-are farmec, nu?
Nu cred că am văzut până acum un bărbat care să nu aprecieze simțul umorului într-o femeie. Poate nu umblu cu cine trebuie...
RAY întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: