| Teutsyka a întrebat:

Despre ce e vorba in filmul the grudge?

Răspuns Câştigător
| AlinaAndreea21 a răspuns:

Pai.este vorba de un blestem. din primul film se arata ca daca intri intr-o casa. esti blestemat.in casa aceea locuia o familie de japonezi.intro zi cand vine sotzia acasa vede ca sotzul ei ii citeshte jurnalul. iar in juranalul ei. ea scria ca iubeste pe altcnv.asa ca sotzul ei a omorato.si apoi jia omorat si copilu.si sa sinucis ...cne intra in casa aia va fi blestemat. adica femeia acea. adica sotzia. te cauta si te omoara in chinuri.si in film prezinte niste persoane care intra acolo. dar in al treilea film blestemul se muta in alta parte.deaorece o persoana ce era blestemata s-a dus in alt orash.intr-un apartament.si cine intra in apartamentu acela va fi blestemat. sper ca te-a ajutat descrierea mea.scz de greshelile de tipar. da ma cam grabescbig grin. fundita?:X:X

4 răspunsuri:
| lilstar a răspuns:

Horror e filmul si e bun :X asta spune tot; X

| Noir a răspuns:

Karen Davis locuieste in Japonia cu iubitul ei, care invata acolo. Desemnata temporar sa aiba grija de o femeie cu dereglari serioase ale somnului, Karen se duce pana acolo. Gaseste ceva ce nu isi imagina ca va gasi. Casa este bantuita de o fantoma ucigasa, rezultatul unui blestem. Blestemul ia nastere atunci cand cineva moare foarte infuriat. Acum, Karen se gaseste haituita de acest blestem, ce a inceput sa faca victime.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

+ are 3 parti filmulbig grin eu le-am vazut si ii f tare filmul asa ca ti-l recomand cu placerebig grin

| Ronaldo_Ronaldo_1997 a răspuns:

Stiu ca e fain da dupa ce vezi toate filmele vreo saptamana imi era frica noaptea sa ma duc la baie cami apare pe pereti da va obisnuiti voi