| qkidUtzzaa a întrebat:

Despre ce sa vorbesc cu prietenul meu de obicei vb pe mess si ne plictisim.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Faceti dragoste

| OchiCaprui112 a răspuns:

Spune-i ca il iubesti happy si asta poate fi un subiect big grin

| Mayar a răspuns:

Uite cateva topicuri despre care puteti vorbi
*Filme: - comedii, care sunt mai tari, daca ii plac, actorii preferati care il fac sa rada
- filme horror, daca ii plac sau nu si de ce. il intrebi ce filme anume i-au placut
-actiune - aici gasiti ce sa vb despre filmele de actiune. si despre actori

*Jocuri: ce jocuri a jucat, daca a auzit de "vindictus" (cauti video pe youtube ca sa te documentezi putin) sau daca a auzit de "dekaron" (de asemenea te uiti la un videoclip si te informezi putin despre subiect), pentru ca la baieti le plac de regula jocurile. Intreaba-l daca joaca cs (CounterStrike), poate ca intrii si tu sa te joci cu el, daca nu te pricepi, ai ocazia sa il lasi sa te invete. Ati putea sa va jucati jocuri impreuna si sa vorbiti la microfon. Va fi mult mai interesant si veti fi cot la cot, in mod virtual big grin. Mai puteti incerca sa va jucati biliard pe mess, iarasi un mod interesant de a va petrece timpul impreuna.
*Il intrebi unde i-ar place sa isi petreaca vacantele: la munte sau la mare sau eu mai stiu unde...
*Laptopurile: la subiectul asta majoritatea baietilor se pricep. Nu e nicio problema daca tu nu te pricepi la fel de bine ca el: ai ocazia sa aflii mai multe happy Asadar, il intrebi daca are laptop sau nu. Daca nu, care i-ar place. Daca are, ce marca, daca e multumit de el. Daca a auzit de laptopurile ''Sony vaio black'' care se deschid doar dupa ce scaneaza fata proprietarului si se confirma...
Daca are mp4 si obisnuieste sa se uite la filme pe drumurile lungi, sau daca prefera sa asculte muzica, sau poate sa admire privelistea.
Ce mancaruri ii plac. aici sunt sigura ca veti avea ce discuta. Daca n uare mancare preferata, il intrebi daca ii plac anumite mancaruri care tie iti plac, sa vezi ce gusturi are.

sper ca ti-am fost de folos happy

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Pe mess?
Nu vorbi cu el pe mess...
Spune-i sa va intalniti, pe mess n-are farmec, nu esti fata in fata cu el, nu-l poti atinge sau saruta.
Intreaba-l ce muzica ii place, la ce emisiuni si filme se uita, ce carti citeste, ce sport practica, ce hobby-uri are, sunt nenumarate lucruri despre care puteti vorbi.
Eu zic ca ar trebui sa vorbiti fata in fata, deoarece in momentele acelea de liniste, in care voi nu vorbiti il poti cuprinde si saruta, asa nu va fi plictisitorwinking.
Succes!