La o intalnire cu o fata ai grija sa fi aranjat. Sincer, mi-e imi plac baietii care miros tare a parfum. Nu o cunosc pe fata dar asta e impresia mea. In legatura cu ce discutatii. Eventual spune-i ca arata uimitor insa nu exagerea. Spune calm Ranjeste putin dupa`ia. Eventual potii sa te uitii daca are vreo bratara cu zodie. Adu in discutie o stire frumoasa despre zodie. Orii, roaga un coleg sa te sune chiar atunci si spune-i sa te intrebe si unde si cu cine esti. Daca te intreaba zi ca esti cu o fata la intalnire. Spune-i sa te mai intrebe daca e frumoasa. Iar tu : Desigur e chiar superba. Dar nu in fata ei. Uita-te inspre altundeva si ai grija sa te auda. P. S Nu te muta din locul de unde ai primit telefonul. Daca are ochii verzi albastrii spune-i ca ai vrea si tu astfel de ochii. P. S Nu incerca sa-i ridicii fusta daca are ori sa-i pui mana pe fund si chestii da-stea. Atunci ea itii va da o palma si va pleca.
Sper ca te-am ajutat
Succes
Incearca sa aflii cat mai multe despre ea, o intrebi ce-i place si ce nu, apoi discutia va evolua de la sinesucces
Despre ea, despre ceea ce face ea. despre tine, hobby-uri, ii mai faci un compliment, o faci sa rada, fi tu insusi - cheia unu succes!
Despre ce ii place ei, despre viata voastra de acasa, despre ce iti place tie, despre muzica, filme. Fii glumet, fa poante inteligente, fii politicos, ofera-i o floare si, daca nu e o cretina, o sa urmeze si a doua intalnire. A, daca ai vreo frustrare sau esti nemultumit de tine sau de viata ta de pana acum, NU i te plange. O sa pierzi "puncte".
Fi comic dar in limita bunului simt, o faci sa zambeasca toate vor decurge bine.