Lumea o sa vorbeasca mereu daca e asa grava situatia o sa se ridice pentru tine sau ajutal tu eu zic sa stai cu el
Tu te iei de gura lumii?
Daca iti place de el ce mai astepti? Lasa lumea sa vorbeasca
Eu cred ca este important ceea ce simti thu! cand ajungi sa iubesti o persoana nu conteaza varsta, situatia materiala(daca are bani sau nu), frumos sau urat! e important sa ti placa tie scumpo deci fa ce simti
Nu are o situatie financiara prea buna? In primul rand,daca tie chiar iti place de acest baiat,iar el te-a intrebat daca vreti sa fiti impreuna,nu are rost sa te uiti in gura lumii,ci sa faci ce iti dicteaza inima,pentru ca pana la urma,daca ar fi sa ai o relatie cu el,tu ai avea, nu lumea.Go for it, multa bafta sa ai!
Si la ce conteaza situati financiara? daca voi va iubiti poate sa spuna lumea ce vrea
Ceau
Daca chiat va placeti ar trebui sa fiti impreuna si sa nu va pese de parerile altora .Si eu am trecut prin asta [ nu am ascultat pe nimeni despre ce mi se spune de el si ca nu e pentru. mine dar.de ce treaba lor? ] In fine, ideea e ca daca chia nu vrei sa se afle ar trebui sa fiti impruna pe ascuns un timp [ sa stie doar cei mai apropiati oameni pentru voi ] si cand te simti pregatita sa faci publica relatie [ sa zic asa ] fa-o !
Imi dai si mie o fundissa . P.S : BAFTA
Sa nu-ti pese de ceilalti, daca va iubiti cu adevarat nu conteaza nimic in afara de voi. Fetita bagi si u un fundoi?
RayKzor51 întreabă: