Da-ti si voi baiatului/fetei astuia/acesteia un raspuns ca lumea, nu stiu de ce va bateti joc de el/ea... a intrebat, n`a dat cu parul.
Sper sa iti fie de folos : http://www.roportal.ro/discutii/ftopic12718.html
Intreaba-l pe tatal tau! Sa te iei de mana cu vecinul meu. E si el la fel de curios ca tine.Nu cred ca doare, din contra.Bafta!
A scuze... chestia aia, daca te doare, doar daca ti se rupe ata, daca nu, dai turbo frate sa satisfaci fataaa succes
App cu scociu am glumit ca atunci cand iti tragi scociu te doare de mori zici ca l-ai pus pe gura si tu ai mustata si ai tras tare
Bueyy frate am 17 ani si inca nu am facut-o dar tare mi-e frica atunci cand o sa o fac nu stiu mie ca o sa doara :-s... ce puteti sa imi sp si mie konteaza foarte mult o parere sincera
Nu doare meyy nu va fie frica cei care va raspund asa vor sa si bata joc de voi n udoare deloc incercatsi fara frica
Deci :
1. Dezvirginarea nu consta neaparat in rupere atei.
2. Unora o sa li se rupa ata in timpul contactului sexual, altii o sa ramana cu ea intreaga mult si bine. Nu este o regula.
3. Daca nu ti se rupe ata de la sine in timpul contactului sexual, nu incerca sa ti-o rupi singur, iti zic din experienta. O sa te doara foarte tare.
Inca odata, iti zic din experienta, mai departe faci ce crezi.
Bafta!
beausingurlamasamea întreabă: