| Radandam a întrebat:

Diametrul 53 mm, 54 mm sau 56 mm, cât vine în circumferința penisului? Aveți vreun tabel? Dacă eu am circumferința undeva la 11, 5-12 cm, ce diametru la prezervativ mi-ar trebui?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cum ti-ai masurat circumferinta?

| Radandam explică (pentru darrio2007):

Cu un metru de croitorie. Și asta e circumferința, ce prezervativ s-ar potrivi ca diametru?

| vasile2222 a răspuns (pentru Radandam):

Avand circumferinta, trebuie sa calculezi diametrul. Apoi alegi prezervativul.

| Radandam explică (pentru vasile2222):

Cum naiba sa calculez? Calculeaza direct și spune...

| Willis a răspuns:

Diametrul, se măsoară când pui șublerul pe exterior și îți arată cât este de gros, penisul, coada ciocanului, măciuca, etc.
După cum știți, nu are circumferința perfect rotundă, în secțiune, este oval, cred că măsura se i-a în calcul de la partea mai mare a ovalului.
Nu toți au șubler acasă, dar riglă, linie, ruletă, mai găsiți prin casă. Cu astea puteți pune cât de cât la ochi în margine pe zero, privind cu ochiul perpendicular pe gradație și razant cu exteriorul sculei care se măsoară. Apoi priviți perpendicular și în partea cealaltă, și vedeți cât arată măsura.
Plus minus unu doi trei milimetri nu mai contează. Milimetru este, de la o liniuță mică, la cealaltă următoare, inclusiv dacă urmează linii mai lungi.

Circumferința este când pui ruleta, sau metrul de croitorie, de exemplu pe un stâlp, ții capătul zero fix, și celălalt capăt înconjori stâlpul până ajungi cu metrul la capătul zero.
Apoi ții semn acolo și vezi cât indică.
Așa și la penis, moale, sau tare.

| Willis a răspuns:

Apoi diametrul exterior, să zicem : 40 grosime, ori 3, 14, rezultă circumferința.
Care nu înțeleg de ce atâta curiozitate, despre circumferință, când important este grosimea, adică diametru exterior.