Nu mai cauta alte optiuni. Bag-o tu in seama. De unde stii ca ea nu asteapta ca tu sa faci asta? Mi-ar placea ca baiatul pe care-l plac sa deschida o conversatie, pentru ca asa mi-ar da, intr-un fel, de inteles ca ma place. Bafta:*
De obicei băiatu' face primul pas nu fata, dar e normal să te mai bage şi ea prima în seamă.
FantaSZy.
Si eu gandesc la fel, da mi-au bagat morcovu altii, cu alte rasp...mai ast sugestii si rasp...>
De rectionat reactioneaza super ok...adica vb, e vesela, povesteste, curge ca unsa conversatia. Mai intreaba si ea una, alta si eu si tot asa. mersi, more opinions?
Baietii trebuie sa se bage in seamanu stiu cine ti-a zis chestia asta dar baietii fiind baietiitrebuie sa fac primul pas si poate ea asteapta sa o bagi tu in seama asa va crede si ea ca nu o mai placi succes
Pai eu ca fata as astepta ca baiatul sa ma bage primul in seama, oricum ar fi asta nu insemna ca nu te place, asa ca linisteste-te, baga-te u primul cu ea in seama sa vezi cum reactioneaza mult succes pupz dolche :*
Nu-i adevarat ca trebuie sa o lasi pe ea. daca vrei sa vorbesti cu ea, vorbesti. poate ea asteapta sa incepi tu, iar tu astepti sa inceapa ea.si trece pe langa voi sansa de a fi impreuna. ii adevarat ca nu ii ceva neobisnuit sa inceapa si ea, dar nu astepta.
linarkfts întreabă: