| DomnulPoliticos a întrebat:

Dilema: e adevărat ca o femeie dacă primește avansuri de la un bărbat urat 2/10, îl va refuza si va crede ca încearcă sa o agreseze sexual, dar în schimb dacă apare un tip plin de mușchi, 10/10, plin de bani, costum hugo, mertan si ceas rolex va accepta fără macar să-l cunoasca cu posibilitatea ca individul 10/10 sa fie criminal în serie?

Atentie: aceasta întrebare nu e scopul de a jigni, va rog nu ma atacați în comentarii pline de ura.

11 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu mai crede in clipurile gen gold digger de la americani, majoritatea sunt fake. Nici o fata sanatoasa la cap nu se arunca in masina unui astfel de om.

| dullcat a răspuns:

Eu nu prea inteleg de unde tot o dati unii pe aici cu agresarea sexuala numai dupa niste vorbe.Cred ca nici nu stiti ce e aia, iar nesimtitele care s-au comportat de parca se afla in aceasta situatie, cand in mod evident nu era deloc asa, v-au marcat profund si in prezent le bagati pe toate femeile in aceeasi oala.

| DomnulPoliticos explică (pentru dullcat):

Stimata doamna dullcat, după cum am precizat în întrebare, nu am avut ca scop jignirea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2/10?! Prietene si daca esti 6 sau 7 din 10. Logic ca ala 10/10 va fi privit de femeie ca un barbat bun si bland, altruist si amuzant, chiar daca este ultma lepra de pe terra. Ala 6 /10 va fi privit ca un ciudat, creep si va fi considerat dezgustator si arogant. 10/10 intreaba, buna, ce faci, bem o cafea?! Fata va zice : da sigur, nici nu imi vine sa cred ca ma bagi in seama. Cand 6/10 pune fix aceiasi intrebare, fata reactioneaza la modul: 1 ghosting 2 este super nepoliticoasa 3 posteaza a doua zi pe TPU: un creep ma abordat in parc, aveti grija fetelor. Doua aspecte irefutabile, pentru femei conteaza doar aspectul fizic si banii. Atat! Ca sunt si exceptii, cu siguranta, ca nu toate femeile sunt la fel, cum nici toti barabatii sunt la fel. Categoric exista si fete bune, dar media o sa faca fix cum ti-am descris mai sus. Sper ca nu o sa vina userița aceea sa ma acuze iar ca sunt misoginlaughing

| DomnulPoliticos explică (pentru anonim_4396):

Un răspuns excepțional de inteligent si bine argumentat, v-as da funda stimate domn dar mi-e frica sa nu-mi sara careva în cap

| anonim_4396 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Stai lin bossule, ca nu imi trebuie funda, asta-i doar parerea mea. Daca intelegi engleza, o sa iti las un link de Youtube ca sa vezi argumente

Engleza la nivel aproape perfectionist

Ma voi uita la video mai târziu si îți voi spune opinia mea sincera printr-un mesaj

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una i-aș refuza pe amândoi.
Primul, dacă e foarte neatractiv d.p.d.v fizic, nici cu personalitatea sau atitudinea nu ar compensa. Al doilea nu mi-ar inspira încredere.

| Giulia911 a răspuns:

Ma doare undeva de muchii lui și mai ales de bani!