| Andrei12345 a întrebat:

Dilema!

Salutare,

Este vorba despre o doamna de vreo 35-40 de ani.

Deci ea e vecina cu mine sta la cateva case, are 2 copii si sotul ei munceste in afara. Ea sta singur mereu acasa, nu lucreaze, se intretine voarte bine, arata super pentru varsta pe care o are.

Acum eu ca sa fiu direct vreau sa "mi-o pun cu ea ".

Eu am 21 ani, nu prea am avut contact, nu am nici nr ei si nu prea stiu cum sa incep.
As dori sa imi dati ceva sfaturi, la cum arata si cat timp sta singura acasa fara sa faca nimic ma gandesc ca are si ea nevoie de satisfacut.

Eu gandeam sa ii las un bilet si sa ii zic daca vrei lalala suna-ma. Dar e cam prostesc.

Astept sugestii!

Răspuns Câştigător
| Mita28 a răspuns:

In primul rand o sa te refuze si o sa i se para si aiurea. Daca simtea nevoia sa fie satisfacuta probabil ca ar fi gasit metode si daca spui ca nu ai tangente cu respectiva persoana o sa te faca obsedat si poate te trezesti si cu politia la usa.
Stai cuminte!

| Andrei12345 explică (pentru Mita28):

Asa ma gandeam si eu...

12 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

rolling on the floor))))))))Tu glumesti?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da de ce sa te dai la ea? Ca nu o sa o **** numai pe ea. O sa **** toata familia si viata celor doi copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde esti?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ar fi vrut, se dadea la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand ai pus o intrebare mai demult ziceai ca ai 18 ani....in fine...acum 21?

| Pitzipoanca a răspuns:

Ramai la laba. E mai ok. Daca ceri aici sfaturi de genul... e grav.

| alecsalecs a răspuns:

Cred ca esti foarte visator Ai vazut prea multe filme nici nu sti in ce te poti baga una nemaritata nu ai gasit si tu? daca are un sot nebun si cind afla si vine in tara sigur te vei trezi cu un glonte in cap ce zici chiar se merita?

| kaz3 a răspuns:

Lasa-mi numarul tau

| Domiinic a răspuns:

Violeaz-o!

| stronzzo a răspuns:

Si mie mi se par mai gustoase femeile lui altul, nu stiu de celaughing) dar nici nu ma bag, deci ai invatat cv din ce ai vazut (o relatie se bazeaza si pe incredere nu numai sexlaughing.)daca tot vrei sa incerci cumpara o cartela si bag-o sub usa ei, si dupa suni la numarul ala, cu biletul e prostesc dai dovada de copil

| ImiPlacCartofii a răspuns:

Buna.
Poate incepi sa scrii si tu corect. Poate nu te accepta ca pare ca un bagabont dupa cum scri.Stiu, adevarul doare.
Pa, pa.