In primul rand o sa te refuze si o sa i se para si aiurea. Daca simtea nevoia sa fie satisfacuta probabil ca ar fi gasit metode si daca spui ca nu ai tangente cu respectiva persoana o sa te faca obsedat si poate te trezesti si cu politia la usa.
Stai cuminte!
Da de ce sa te dai la ea? Ca nu o sa o **** numai pe ea. O sa **** toata familia si viata celor doi copii.
Cred ca esti foarte visator Ai vazut prea multe filme nici nu sti in ce te poti baga una nemaritata nu ai gasit si tu? daca are un sot nebun si cind afla si vine in tara sigur te vei trezi cu un glonte in cap ce zici chiar se merita?
Si mie mi se par mai gustoase femeile lui altul, nu stiu de ce) dar nici nu ma bag, deci ai invatat cv din ce ai vazut (o relatie se bazeaza si pe incredere nu numai sex.)daca tot vrei sa incerci cumpara o cartela si bag-o sub usa ei, si dupa suni la numarul ala, cu biletul e prostesc dai dovada de copil
Buna.
Poate incepi sa scrii si tu corect. Poate nu te accepta ca pare ca un bagabont dupa cum scri.Stiu, adevarul doare.
Pa, pa.
AndrewTate7789 întreabă: