| Anaroxana05 a întrebat:

Din 10 teste de sarcina făcute și ieșite negativ, in intervale diferite, mai pot avea vreo bănuiala de sarcina? Vreau seriozitatehappy

11 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu cumva ai mai pus intrebarea asta de pe inca 2 conturi? Sau sunt 3 fete speriate de moarte simultan aici pe TPU?

| Robert2526 a răspuns:

Depinde cat a trecut de la ultimul act sexual. Oricum, ce e in capul tau de faci atatea teste de sarcina?

| Anaroxana05 explică (pentru Robert2526):

2 luni a trecut.

| Robert2526 a răspuns (pentru Anaroxana05):

Atunci... nu mai face teste si stai linistita. Nu esti insarcinata.

E Ok. Citesc peste tot ca unele pot da greș și de asta am o teama.

Nu pot da gres, sunt foarte sensibile la detectarea gonadotropinei din urina. Testele de sarcina poti fi facute incepand cu ziua 10 de la contactul sexual, desi multi iti vor spune ca trebuie la 21 de zile distanta.

Testele contin un reactiv chimic care se coloreaza in prezenta respectivului hormon, nu poate da gres decat in cazuri extrem de rare. Daca apare doar o liniuta, testul e considerat corect facut. Cum tu ai facut 10, sansele sa fii insarcinata sunt 0

Mersi frumos! Probabil de la sperietura simt ca am toate simptomele sarcinii!? cu toate ca mi-a venit menstruația in ultimele 3 luni.

Da, cel mai probabil ai citit despre "simptome" de sarcina si ti se pare ca le ai si tu, e o chestie mentala, cauzata de stres. Repet, nu ai absolut niciun motiv de ingrijorare

La 2 luni nu este prea devreme, nu? Adică orice rezultat ar iesi ar fi cel mai sigur după 2 luni?

| FindMyName a răspuns:

Gata liniștește te, nu ești însărcinată. 10 teste ți de ajuns, câte faci? 100? Te faci campioana națională la folosit teste de sarcina? laughing