| GulDan a întrebat:

Din cate stiu baiatu trebuie sa fie mai mare ca fata intr-un cuplu dar am intalnit si astfel de cupluri care fata e mai mare cu un an, doi..crede-ti ca e normal?

14 răspunsuri:
| TG68 a răspuns:

Daca trece de 5 ani de zile nu prea e ok...

| yuryury a răspuns:

Parerea mea e ca nu conteaza varsta daca iubesti pe cineva...important e ceea ce simti pentru acea persoana big grin

| AtAkUs a răspuns:

Iubirea n-are varsta

| Felys a răspuns:

Diferentele mici sunt neobservabile

| h3r a răspuns:

Într-un cuplu, unde sunt 2 oameni serioși, deci nu copii, vârsta nu contează. Contează sprijinul, încrederea, respectul...

| Geezgirl a răspuns:

Mama a fost cu doua luni mai mare decat tata happy

| crash15 a răspuns:

Da. Cunosc un preot care e cu 3 ani mai tanar decat sotia lui. Nu mi-i se pare ceva neobisnuuit. Ok, nu mi-i s-ar parea normal ca ea sa aiba 30 de ani si el 18. Nu e ok. Dar asa, pana in 5-6 ani, e ok. Si la fel si cand barbatul e mai in varsta.

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Conteaza mai mult sa se inteleaga, sa se respecte decat ca fata e mai mare decat el!
Nu crezi?

| Yhugato a răspuns:

Da,este absolut normal!

| secret093 a răspuns:

Hmm, nu prea conteaza varsta intr-o relatie, dar o fata are nevoie de un baiat matur, nu copii cu 2-3 ani mai mici, nu va luam de crescut!

| Raul5765578 a răspuns:

Atata timp ce ei se iubesc nu conteaza varsta si da ie ok doar daca ie diferenta mare 10, 15 ani nu ie ok

| Sebi_Rapp_1998 a răspuns:

Varsta, greutatea, inaltimea sunt doar niste numere. Intr-o relatie serioasa, numerele se pun numai la luniile petrecute impreuna happy

| Gabriella24 a răspuns:

Buna! Da, sigur ca e normal.Cunosc foarte multe cazuri de genul ajunse la casatorie si nu cu un an sau doi distanta ci mult mai mult si sunt tare fericiti.E ca si cum ai spune ca e anormal ca fata sa fie mai inalta ca baiatul cine a mai scos si conceptiile astea cu "baiatul trebuie sa fie mai mare ca si ani, baiatul trebuie sa fie mai inalt" sunt niste tampenii mai iesiti si voi din tiparul zilnic oameni buni big grin. Sper ca te-am lamurit! Paa :*

| maria_7379 a răspuns:

In dragoste varsta nu conteaza. Si da e normal.