BUna, prietenul meu actual, singurul baiat pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi... el este cel mai special; fizic, este inalt, are parul saten, ochii albastrii si arata bine, insa nu fizicul m-a atras pe mine ci caracterul lui misterios; imi place ca stie cand sa fie serios, stie cand sa glumeasca, e destept, comunicativ, este genul plin de viata si chiar daca e mai gelos uneori si posesiv, imi place mult atitudinea care o are si felul cum stie sa se descurce in orice imprejurare.
Este descurcaret in toate, stie cum sa ma faca sa ma simt iubita si stie sa ma faca sa zambesc, el ma face cea mai fericita fata din lume!
Am avut o relatie de un an si jumatate. Ne-am cunoscut pe www.chat.ro. Am facut schimb de id-uri de mess si ne-am continuat conversatia. Lui ii placea o fata (tot Andreea) dar ea avea prieten. Eu i-am fost alaturi, i-am dat sfaturi, la un moment dat a zis ca vrea sa ma cunoasca (el fiind din Bucuresti, iar eu din Fagaras). Cand ne-am intalnit in gara ne-am imbratisat de parca ne cunoasteam de o viata. El ma astepta cu un ursulet mare alb. Am petrecut ziua impreuna. Totul a fost ca un vis. Cum orice inceput are si un sfarsit, ne-am despartit. E greu sa pastrezi o relatie la distanta. Am ramas amici si ca sa fiu sincera inca mai tinem unul la celalalt, dar asta e viata. :)
Ceva special simt cu actualul si desi nu e prima dragoste ceva special s-a legat intre noi... e ca o chimie nu stiu parc e jumatate din mine si il consider cel mai frumos. Tot timpul cand ma uit in ochii lui albastrii simt ca am ramas paralizata de cat de frumosi pot fi si de imbratisarea lui ce sa mai spun? iti da ariiiiiiiiiiiiiipi
Desi nu a fost prima iubire, actualul este cea ma speciala pers din viata mea deoarece sunt cu el de mult timp, e perfect in ochii mei si din punkt de vedere fizic:inalt, lukrat, brunet. oki verzi, dar si idn punct de vedere psihic:destept, descurcaret. E ceva special intre noi, am fost de la inceput deschishi, am facut multe impreuna.indiferent de ce se va intampla pe viitor va ramane in mintea mea pentru totdeauna.:d
TabooR întreabă: