Manifesti disperare ai baiatul a remarcat asta si ca orice baiat normal se fereste de fete disperate. Invata sa te stapanesti si sa ai mai multa incredere in tine, altfel ai numai de pierdut
Da multumesc mult de sfat...intr-adevar ar fi trebuit sa ma stapanesc.dar mi se inmoaie picioarele cand il vad.dar presupun ca asta e..de acu nu mai am ce face.
Voi fi mai atenta ..multumesc si totusi, cu toate ce s-au intamplat..as mai putea sa repar ceva? sau ar fi fara rost?
Cel mai bine e sa nu te mai complici, nu incerca sa repari nimic, mergi inainte si vezi-ti de viata ta. E plina lumea de baieti si invata sa nu te mai pierzi usor in fata unui baiat.
Asta sa iti fie lectie de viata. Pe viitor fi mai atenta.
Va comportati ca si doi copii prostuti, care si-au luat unul altuia jucariile si acum va evitati. Mai bine incercati sa va salutati reciproc.
Lupta si tu odata pentru sentimentele tale. Du-te si spune-i ca ai vazut ca te comporti ciudat cand este in raza ta vizuala. Asa ca roaga-l sa iesiti in oras sa te mai obisnuiesti cu el.
Si incepi sa vorbesti cu el.
Uneori, chiar trebuie sa pui degetul pe rana. Ai doua optiuni din acel moment:
- sa se vindece
- sa se infecteze.
Ascultati inima si vezi ce iti zice...din cate mi-ai povestit este evident ca inca va iubiti, nu mai il evita incearca sa porti o conversatie cu el!
Dar nu am avut nici o relatie cu el..si in plus baiatu are iubita(de vreo cateva saptamani)...si nu stiu, dar i-am zis o tampenie, si de la faza aia ne-am indepartat...pff..si sincer, poate is eu de vina ca l-am evitat.dar l-am evitat doar din teama de a nu o mai da in bara (deci mi se inmoaie picioarele numa cand il vad)..pff..si nu stiu, dar si azi a fost la liceu..si tot asa, l-am evitat..si el pe mine..deci presupun ca DACA l-as saluta nici nu mi-ar raspunde..pff