| jjeleu a întrebat:

Din cauza unui trandafir am ajuns putin cam rau. I-am dat unul unei fete care mi-a zis ca ma place, insa cand i l-am dat i-am zis ca o iubesc. N-a zis nimic dar dupa o ora si ceva mi-a dat un biletel prin care mi-a spus ca m-am cam grabit chestii...Acum ma gandesc ca am stricat totul, nu mai vorbeste cu mine si din cate am inteles de la altii ar fi spus ca nu vrea sa ma mai vada.

Mie imi place de ea, mi-am cerut scuze si am recunoscut ca a trecut putin (2luni)insa de aproape 1 saptamana nimic, tot nu vorbeste si altele.

La inceput mi-am zis ca nu ma merita insa mi-am schimbat parearea pentru ca o plac. Ce pot sa fac? sa-i mai aduc un trandafir )) DOAMNE deci daca mai vad vreodata floarea o sfasii. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| aleceandra a răspuns:

Incearca sa vb cu ea.la 2 luni mie nu mi se pare graba sa i oferi un trandafiri si sa i sp k o iubesti.acum depinde si de ce varsta aveti

| UbexFlo a răspuns:

Domnisoara cred ca e genul de fata fitoasa.Ce fata nu si-ar dori sa i se aduca trandafiri si sa i se spuna"te iubesc"chiar daca nu e spus de o persoana cu care are si o relatie?
Si eu am primit un trandafir cu mult timp in urma de la un baiat cu care nu aveam nicio treaba.Ba chiar a si suferit ca sa mi-l dea.A sarit gardul intr-o curte, l-a furat si l-a muscat si un caine si baiatul respectiv ma ura si inca ma uraste de m-ar bate cu trandafirul peste ochi si sa fie plin de tepi.sadAm avut bunul simt si l-am pastrat pana s-a ofilit, a mai stat si asa ofilit vreo 2 luni in vaza dupa care l-a luat vantu intr-o seara si a2a zi nu l-am mai gasit ca il aveam afara.Nu e frumos ce a facut.
De ce te-ai grabit? Ca i-ai spus te iubesc sau ca i-ai dat trandafirul?
E un gest frumos sa dai un trandafir cuiva, e un gest de romantism si... nu stiu ce sa zic doar ca nu e frumos din partea ei.Probabil ca nu simte ce simti si tu pentru ea. Poate ca simte mai putin sau. poate deloc.Nu vreau sa te dezamagesc dar femeile sunt complicate si periculoase.Te ranesc prin nimicuri si niciodata nu stii cum sa-i faci pe plac.Ele se comporta mereu ca o femeie insarcinata care are pofte dar niciodata nu stie exact ce vrea.

| vreau1alint a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea sa vezi ce a deranjat-o.

Poate nu ii plac trandafiriilaughing

| a1m3r a răspuns:

Ai grija cu genul asta de fete eu am patit-o urat la o dragoste sa nu zic cum...
Era un moment aveam fluturi in stomac cand o vedeam era de treaba mai ieseam in grup prin oras dar m-am gandit cum sa ii zic mai frumos ca imi place de ea.Am laut mai multi trandafiri si am vrut sa ii fac cadou, dar dupa ce i-am dat suprize... a calcat in picioare toti trandafirii in fata mea.In momentul acela m-am simtit ca dracu... dupa o perioada venise ziua indragostitilor si de data asta am incercat cu stil i-am luat un trandafir de la o florarie,mare frumos si un ursulet de plus,am venit acasa si dupa am vorbit cu o prietena dea ei sa o cheme afara si sa fim numa eu cu ea cand ii dau ursuletul cu trandafiru dar ea m-a vazut pe geam cand am intrat in bloc la prietena ei (ele stau vizavi) prietena ei a sunat-o dar ea nu a vrut sa iasa, atunci am realizat ca am incercat degeaba ei ii trebuie dinaia macho macho rau o experienta foarte urata.

Deci ai grija ce faci si cu cine, cunoasc sentimentu dar gandeste-te bine daca pentru ea merita sa suferi.