| jjeleu a întrebat:

Din cauza unui trandafir am ajuns putin cam rau. I-am dat unul unei fete care mi-a zis ca ma place, insa cand i l-am dat i-am zis ca o iubesc. N-a zis nimic dar dupa o ora si ceva mi-a dat un biletel prin care mi-a spus ca m-am cam grabit chestii...Acum ma gandesc ca am stricat totul, nu mai vorbeste cu mine si din cate am inteles de la altii ar fi spus ca nu vrea sa ma mai vada.

Mie imi place de ea, mi-am cerut scuze si am recunoscut ca a trecut putin (2luni)insa de aproape 1 saptamana nimic, tot nu vorbeste si altele.

La inceput mi-am zis ca nu ma merita insa mi-am schimbat parearea pentru ca o plac. Ce pot sa fac? sa-i mai aduc un trandafir )) DOAMNE deci daca mai vad vreodata floarea o sfasii. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| secret_2599 a răspuns:

Prietene, fii atent. Eu iti dau un sfat ca de la barbat la barbat. Am patit si eu la fel si am iesit destul de simplu din asta.Schimba placa.Cand te intalnesti cu ea spune-i urmatoarele. "-Imi pare rau daca ti-ai schimbat parerea despre mine sau daca te-ai schimbat doar pentru ca ti-am spus te iubesc. Sa stii ca eu nu am spus nici unei fete pana acum dar in cazu tau imi placi si cu toate ca nu simt asa ceva fata de tine am spus-o pentru ca imi placi si vreau sa petrecem ceva mai mult timp impreuna. Nu sunt genul care rosteste cuvintele asa usor dar totusi la un moment dat ma gandeam ca vrei sa auzi asa ceva. Oricum, se pare ca gandim la fel si o sa lasam timpu sa ne decida soarta impreuna." thinking Bine, adapteaza daca nu poti folosi exact cum ti-am scris eu... Eventual trimitei un msg sau contacteaz-o prin intermediul unui mail, messenger.(E mai usor) Sper ca ti-as putea fi de folos.

P.S. Daca nu merge, ma impusc.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca trandafirul e de vina, mai degraba faptul ca ai luat sentimentele in deradere si ti-ai batut un pic joc de ea. Nu poti sa iubesti o fata cu care nu ai inca o relatie, poti sa o placi, sa o simpatizezi, dar nu mai mult. O vei iubi dupa o vreme de relatie, dupa ce va cunoasteti bine, dupa ce treceti impreuna prin momente bune si rele. De-abia atunci ii poti spune ca o iubesti. fata asta este cu picioarele de pamant, stie ca nu aveai cum s-o iubesti in clipa respectiva si mai stie ca a spune te iubesc este un gest foarte important intr-o relatie. Tu l-ai luat in deradere si, in acelasi timp, ai batjocorit ideea de dragoste. E normalo sa nu intrevada nici un viitor alaturi de tine.
Iti poti cere iertare, explica-i ca nu ti-ai batut joc de ea, ci ca erai foarte emotionat si nu ai gasit niste cuvinte pe masura emotiilor tale.

| xSweetAnGeLx a răspuns:

Dai 2 trandafiri daca nu a mers cu 1hee hee

si acum serios... depinde dupa varsta care o ai poti sa iti dai seama daca chiar e dragoste adevarata sau e ceva trecator, dupa cum vorbesti vreau sa iti spun ca nu e nimic serios... gandeste-te peste 10 ani vei mai simti acelasi lucru pentru ea sau va ramanea doar o amintire?
sincer nu prea cred ca are rost sa iti bati capul cu asa o `domnishoara`
vei trece prin multe, si vei vedea ca, cu trecerea timpului iti vei schimba mentalitatea si lucrurile astea ti se vor parea niste tampenii(scuze de cuvant)
nu prea are rost sa pui de acum sentimente, esti tanar... viata merge inainte.
mi s-a parut chiar dragut gestul cu trandafirul, nu prea mai sunt asa cavaleri in timpurile astea happy
e un citat care mi-a placut tare si sper sa te ajute happy... nu il mai stiu chiar bine cum era dar,...
"nu imprumuta niciodata o carte cuiva care nu stie sa citeasca,
nu da inima cuiva care nu stie sa iubeasca" happy poate il stii tu mai bine plus ca-l traiesti pe propia piele
Sper sa fii bine, daca mai ai nevoie de ajutor apeleaza pentru ca suntem pe aici happy

| DeliaMarius a răspuns:

Ea crede, poate, ca doar dupa 2 luni nu ai cum sa o iubesti. Daca o stii de ceva timp(mai mult de 2 luni) e posibil sa o iubesti. Oricum, cu trandafirul ai facut un gest frumos. Dar nu cred ca e o greseala asa mare ca i-ai spus ca o iubesti, doar ca...trebuia sa mai astepti putin timp pana sa ii spui ca sa nu decurga toate lucrurile prea repede. Ti-ai cerut si scuze, dar nu cred ca era nevoie. Acum ramane de vazut, ce vrea ea. Daca te place, va impacati.bafta!

| secret_2599 a răspuns:

Am uitat sa iti spun, fara sa spuna celelalte fete ca am ceva cu ele dar nu asculta sfaturile lor. Ele gandesc normal, logic dar in momentu asta tu nu ai nevoie de asa ceva. Ai nevoie de o "portita".

| missoriginal a răspuns:

Ei bineee...
gandeste-te la ceva ce-i place
daca ii place romantismul scrie bilete, trimite-i flori
daca nu, pai...nu prea stiu insa eu as fi chiar impresionata daca cineva mi-ar da un trandafir si cred ca si ea ar fi si daca nu a fost atunci regret sa-ti spun dar...nu cred ca te placesad
fundita?