Deoarece in ziua de astazi pe strada gasesti de cele mai multe ori drogati si cocalari care te ia la misto mai ales pe fete(ar merita puscarie oamenii astia) si de aceea le e frica, eu "turbez" cand vad unu si ori il iau la bataie ori incerc sa iau fata de acolo... daca esti baiat nu te sperii mereu dar cei mici se sperie (proprie experienta) dar daca sti ca acesti oameni sunt oamenii aceia care au doar gura cu ei ca in rest... In fine daca vezi un drogat sau un cocalar dinasta pe strada ori faci ce fac eu ori suni politia, astia ar merita tinuti in puscarie pe viata, ca de unul dublu cat ei nu au tupeu sa se i-a si la mentalitatea lor se i-au doar de fete. Si ca sa scape de "virusul acesta" trebuie sa afle ca de astia sunt doar gura si sa nu le raspunda cu aceiasi moneda! Acesti oameni sunt prosti pe care ii vezi pe strada injurandu-te sau alte chesti. Sper ca te-am ajutat.
Nu te supara "...ar merita puscarie...", ce varsta ai? esti major(a)? platesti contributiile la stat? daca da, afla ca fiecare puscarias "mananca" de la buget cate 3000 lei/lunar (cazare, masa, echipament, asistenta medicala, utilitati/intretinere penitenciar, salariu gardieni). eu am ceva timp de cand traiesc cu aprox 1500 lei pe luna din care mai platesc ca un puscarias sa traiasca bine si sa stea cu pe*la-n sus toata ziua.
ps. intr-un municipiu din tara asta, arestul politiei are contract cu o firma de catering de la unul dintre cele mai selecte restaurante din oras, unde eu imi permit sa intru doar o data la cateva luni. de ce drogatii si cocalarii sa manance zilnic mult mai bine decat mine?
Din punctul meu de vedere, aceste persoane nu se iubesc pe sine si le e teama sa socializeze si cu altii, poate si din cauza relatiilor pe care parintii le-au avut cu ei ca si copii sau chiar a unor casnicii nereusite cu neiubire, neincredere sau chiar violenta in familie. Aceste persoane trebuie sa se adreseze fara rusine psihopedagogului din scoala sau unui alt ajutor de specialitate, caci ei singuri deja nu cred ca ar reusi sa iasa la suprafata.
Pentru ca probabil s-a facut misto de ele pe strada de prea multe ori...sau poate pentru ca cel mai apropiat sau cea mai apropiata prietena i-a tradat in cel mai urat fel posibil si astfel si-au pierdut increderea in toti oamenii...gandeste-te daca cel mai apropiat prieten te-ar trada ai mai avea inceredere in altul pe care nici nu-l cunosti? sau poate le-a murit cineva drag si asta i-a facut sa nu mai vrea sa mai vada pe nimeni in jurul lor. poate si-ar dori sa moara si ei
Pai, pe majoritatea ne invata parintii sa nu vorbim cu oameni straini pe strada. De acolo pleaca tot. Eu imi invat copii asa ei la fel isi invat copii asa si uite asa s-a format o societate, in care la majoritatea le e frica sa socializeze cu persoane pe care nu le cunosc.
Din alt punct de vedere, deschide televizorul la ora 5 si pune pe canalul de stiri. Ai sa vezi cate cazuri de omoruri, violuri etc. se intampla in tara(de fapt la tv arata ce e rau, ca asta se vinde dar sa stii ca se intampla in tara multe lucruri bune care nu sunt aratate la tv). Dupa ce vad oamenii, cazurile acelea de crime iti dai seama ca le e frica sa vorbeasca cu alti oameni straini, sa nu ajunga si ei niste victime. Dar parerea mea e ca cel mai mare virus este televizorul, din mai multe puncte de vedere care nu merita sa le enumar pentru a nu deviga de la subiect. Mi-am dat seama de asta de mult, nu ma mai uit la TV de la 17 ani.
De frica poti sa scapi doar daca devii constient de ea si incepi sa te intrebi logic de ce iti este frica. Uneori e nevoie sa o infrunti.
Unele persoane sunt indobitocite de mici. li se baga in cap ca totul e rau, totul e diabolic, toata lumea vrea sa le faca rau, sa profite.
pentru o persoana care a fost tinuta in casa 17-18 ani e destul de greu sa o aduci pe linia de plutire. trebuie sa-i dovedesti ca aproape tot ce stie e fals, tot ceea ce a fost invatat e o prostie.
Mutubal întreabă: