Cauze ereditare. Daca o femeie din familia ta a avut aceasta problema, e posibil sa o ai si tu. Problema e mult spus. Menstrele la persoane ca noi, se regleaza putin cate putin pe masura ce cresti, si de tot dupa ce nasti primul copil.
Nu e motiv de ingrijorare.
Cel mai probabil ink ai o varsta si un corp fraged. o sa se regleze lucrurile in timp, de la sine
Buna,
Nu stiu cati ani ai pentru a-ti raspunde la obiect. Am sa-ti raspund pentru 2 variante.
1. Daca esti la inceput poate fi asa pana se regleaza.
2. Daca ai ajuns la varsta adulta si ai aceasta problema s-ar putea sa fie si din cauze patologice. Sfatul meu este sa mergi la un medic ginecolog si sa-ti faci un control. Medicului sa-i spui absolut totul! Mult succes!
P. S. Daca nu sunt din cauze patologice, as putea sa te ajut; imi poti scrie la daniela.constantin@gmail.com
Astept sa-mi scrii. Daniela
In general in perioada adolescenta e neregulata timp de cativa ani, dar nu iti fa probleme, ti se va regla. oricum tine-ti un calendar ar ciclului - vei vedea totusi ca variatiile numarului de zile nu sunt foarte mari si vei putea estima cu +/- 2 zile cand iti vine urmatorul
Iti dau mai multe cauze probabile. Doar ginecologul iti va spune exact care este cauza.
1. esti foarte tanata (sub 17 ani) si inca nu ti s-a reglat menstruatia)
2. chisturi ovariene
3. hiperprolactinemie
4. hipo sau hipertiroidism
5. hipercorticism
6. cure de slabire radicale, medicamente de slabit
7. insuficienta ovariana.
Buna,
La varsta de 20 de ani nu mai poti spune ca esti la inceput... De aceea este urgenta consultarea unui medic ginecolog... Ai putea avea:
1. fibrom uterin
2. chisturi ovariene
3. dereglari hormonale
4. lipsa sau excesul vietii sexuale
Sau poti avea lipsa de vitamine in corp, chiar daca analizele ti-au iesit bine (sper!). Daca nu ai niciunul dintre cele 4 puncte mentionate mai sus, iti pot recomanda un remediu naturist (l-am incercat si eu si functioneaza!). Imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com