Sincer, pentru ca stiu ca am facut tot posibilul dar tot nu a fost de ajuns.Pt ca viata are si urcusuri si coborasuri si e important sa inveti mereu din greseli.Pt ca daca nu am fi si tristi nu am mai stii ce e fericirea cand ne loveste! Ca sa traiesti trebuie sa fii si trist! si ca sa fii fericit... ai prins ideea
Pentru ca nu ma aflu in locul unde mi-as dori sa fiu, unde sufletul meu tanjeste si nu am nicio putere pentru a imi alunga durerea asta ascunsa pe care o am.
Dar in ciuda acestui lucru, incerc sa profit de lucrurile si de clipele frumoase din viata mea, nu le las sa treaca fara sa le simt, fara sa simt ca traiesc.
Din simplu motiv ca il pot vedea de'abia luni, de fapt ma pot duce la el unde lucreaza si zilele astea, dar voi parea mult prea disperata.Fiindca daca vrea sa'l vad pot, dar am o retinere.Fiindca are pile la bunica'mea si totusi le are degeaba. Fiindca stiu ca maine ma voi plictisi...si ma voi gandi la cioculescu))
Bafta.
Pentru ca iubesc un baiat si el habar nu are acest lucru si nici nu am cum sa dau de el
Din ce cauza e trist un om in general? sau de ce sunt eu personal trista acum?
in general se datoreaza lucrurilor nereusite din viata, dezamagirilor, celor din jur...etc
personal, sunt trista pentru ca mi-e dor de el si nu il mai am.Pentru ca... e totu nedrept si greu