| papusica_4079 a întrebat:

Din ce motive nu poate o femeie sa aiba orgasm.am o amica care de cand si-a inceput viata. ce poate sa faca ca ii e jena sa mearga la medic

6 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Daca vei gasi pe net vei gasi o multime de astfel de intrebari. Relaxarea este foarte importanta si este nevoie si de un barbat tandru care sa o iubeasca si sa se gandeasca si la nevoile ei, nu numai la ale luiwinking

pupimik
| pupimik a răspuns:

E inca la inceput.Habar nu are cu ce se mananca toata treaba. Dupa ce va prinde putina experienta...va avea si orgasm.
O alta problema ar putea fi stresul. Daca e stresata in timpul actului sexual sau se gandeste la cu totul si cu totul altceva...nu va putea ajunge la orgasm.Trebuie sa se lase dusa de val.
Dupa cum spunea si coraddo77, poate nici baiatul nu a stiut sa o duca pana la orgasm. Daca unu baiat e prea implicat in satisfacerea lui proprie si nu are ca prioritate satisfacerea partenerei...cu siguranta orgasmul nu va aparea.

Răspuns utilizator avertizat
| tantricday a răspuns:

E nevoie de un barnbat tandru, viril, atent, priceput care sa stie sa o trezeasca erotic. E necesar sa se poata relaxa, sa-l iubeasca, a se simta bine in bratele lui... eventual o atmosfera relaxanta (nu cu teama ca vin parintii sau mai stiu eu cine.sarcina nedorita) ...si sa ia afrodisiace

| Mikee a răspuns:

Sigur nu a gasit pe cine trebuie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi te rog adresa ei -o rezolv eu