Eu nu i-am cunoscut nici prin anunturi matrimoniale, nici prin retele de socializare, nici prin cunostinte si nici pe strada. Probabil am fost mai ghinionista din punctul asta de vedere. Din proprie experienta, cel mai des m-am ales cu cate un prieten de la petreceri sau de prin cluburi. Banuiesc ca asta ma face si lipsita de romantism, dar asta e ce sa-i faci acum?
Daca cunosti pe cineva pe net nu inseamna ca nu te poti vedea si in realitate. Amicii virtuali pot deveni amici in realitate, o femeie pe care ai cunoscut-o pe net poate deveni iubita ta si e chiar romantic. Presupune emotii chiar. De regula vorbesti un timp si cand vine vremea intalnirii e foarte emotionant. Totul este sa nu te grabesti. Eu vorbesc pentru cazul in care cauti o relatie serioasa, asa pentru aventuri...no commnet.
Eu mi-am cunoscut iubitul pe internet, am fost 2 ani prieteni/amici, ne-am vazut (avand in vedere ca sta la 2-3 ore de mine), am ras impreuna dar momentan nu putea fi nimic intre noi pentru ca eram prea mica.
Cand aveam 14 ani iar el 17, dupa 2 ani de prietenie am ajuns sa fim impreuna, da, a fost mai greu sa ii conving pe ai mei dar l-am adus acasa dupa 1 luna de relatie, l-au cunoscut si si-au dat seama ca nu este ceea ce pare. L-au placut si acum totul este ok, traim o frumoasa poveste de dragoste de 2 ani si ceva si sper sa dureze mult si bine .
Deci, ce e cu conceptia asta a ta ca daca cunosti pe cineva pe internet nu poate fi absolut nimic serios si ca nu va puteti vedea? Cunosc multe cazuri, in afara de al meu, in care 2 persoane s-au cunoscut pe internet si au ajuns sa se casatoreasca sau au o relatie stabila de ceva timp .